| NDASecrets a întrebat:

Am început sa ascult rap,mult rap laughing și ma gândeam dacă îmi puteți scrie o lista cu ceva rapp-eri romani, gen Tranda, etc happy

Răspuns Câştigător
| Marriiee14 a răspuns:

NIMENI ALTU' *cel mai bun, dupa parerea mea*, Kazi Ploaie, nu stiu daca o sa ti placa, dar incearca si Studioul Pizdii, Deliric1, Doc, Vlad Dobrescu, Chimie, Dragonu, Samurai, Criss Blaziny, Omu Gnom, Subcarpati, Parazitii nu mi prea plac, unele piese merg..Ombladon, Rappa, DJ AL*BU, Afo, SPECII....nu mi mai vin in cap acum...

9 răspunsuri:
| Bøøgey a răspuns:

Asculti rap, mult rap si scrii "rapp-eri"... Ii cam aiurea si, in plus, Tranda asta nici nu e raper.

| NDASecrets explică (pentru Bøøgey):

Daca nici nu stii despre cine/ce vorbesc, mai bine nu te baga in discutie happy Tranda e raper. Iti garantez euwinking

| Bøøgey a răspuns (pentru NDASecrets):

E raper? Nu, draguta, e o basina-n vant. Dar daca tot insisti poti sa-i spui "rapp-er". Si, da, din pacate, stiu despre cine vorbesti.

| NDASecrets explică (pentru Bøøgey):

Bine. Sa zicem.Nu e raper.Atunci spune-mi tu niște raperi... happy straight face

| Bøøgey a răspuns (pentru NDASecrets):

Ia din lista aleia de i-ai dat funda. In special Kazi Ploae, Gnom, Bean MC, Specii, Dragonu, Chimie, Cedry2k, Parazitii, VD, Aforic.

Răspuns utilizator avertizat