Nuante,tati! Daca e si vreun mare petrecaret, invartindu-se si prin cercuri de petrecareti mai "indoielnici" cred si eu ca asculta manele.Probabil asculta si dubstep, desi populara e cam exclusa din ecuatie.Da' daca ai un jinars bun, de vreo 20 de ani langa tine,parca-i bun si un Lambru sau alt lautar priceput,nu piticii de gradina de-acum care, zic ei canta, chiar daca-i vorba si de jalnicele manele.
Excluzand manelele si FLG, care e cam paria electro-ului, gusturile sale n-au de ce dezamagi.Chestia asta se numeste polivalenta,desi,daca-i vorba de manele,parca e o polivalenta din aia vomitiva.
Oricum,genurile transmitand mesaje si stari diferite,nu inteleg ce e in neregula sa asculte de la blackgaze pana la social rap,via Shostakovich (de asta parca s-a legat si McCartney odata); daca cineva necesita sa fie trecut prin mai multe stari,doar anumite genuri putandu-i da starea aceea,nu e nimic in neregula. Polivalenta,in preferinte muzicale,e binevenita,atat timp cat chiar asculti genuri muzicale.O combinatie de Guess Who,cu Fly Project si apoi cu un Skrillex s-un Linkin Park din perioada noua,cam lasa semne de intrebare.Da' daca asculti Sigur Ros,Mozart,Ulver din perioada electronica,Childish Gambino si Children of Bodom,meriti,din postura de fin cunoscator,tucat pe cap.
Combinatia ce tu ai enumerat-o, da, e ciudata, pentru ca aduce in discutie si fecale.Da' atata timp cat face o shaorma doar din "ingrediente" premium cu preferintele sale muzicale, nu e un lucru deranjant.Pana si unele festivaluri incurajeaza atitudinea asta de shaorma de genuri, gen B'EstFest sau Peninsula, care aduc din toate genurile majore cate ceva bun.
Ti se pare ciudat doar de ce nu se poarta ca tine sau prieteni tai?
Poate acelasi lucru crede el despre tine.
Nu mi se pare nimic ciudat, si eu ascult orce fel de mzq de la rammstein la florin salam...atata timp cat mie imi place cum suna la ureche nu vad nimic ciudat sa iti placa frumosul(in opinia fiecaruia)
Patricia444 întreabă: