| TrustMe a întrebat:

Am mai pus intrebarea si nu mi s-a raspuns straight face. Pe cine alegeti intre 2PAC (nu prea e idolul meu, dar daca ma implora poate fi), guta (imi place mai mult ca bieber) si bieber (imi place cam la fel de mult ca the mastar tUpAc)?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bieber e mai tare

18 răspunsuri:
| ZoeyMe a răspuns:

2PAC! evident

| Artemisia a răspuns:

In primul rand, 2PAC trebuie sa te implore pe tine ca sa ii devi fan? OMG, asa ceva nu am mai auzit pana acum.
In al doilea rand, Guta, nici nu se poate considera un artist.
In al treilea rand Justin Bieber sucks.
Si in al patrulea rand ai mai pus intrebarea asta si ai 19 raspunsuri.

P.S.The master TwoPac!

| birdie14 a răspuns:

2Pac-Nu ascult
Guta-No Way!
Justin Bieber-Cea mai buna alegere!

| birdie14 a răspuns:

@TrustMe: "2PAC (nu prea e idolul meu, dar daca ma implora poate fi)"
Tupac/2Pac e mort apropo.
Baftă

| Alice180297 a răspuns:

Ei binee.eu ti. i aleg pe 2pac si bieber. dar daca trebuie sa aleg numai unul.il aleg pe 2pac cu toate ca sunt fana bieber :p

| Hibriiiid a răspuns:

thinking pai.am avut un timp in care mi-a placut Bieber.Totusi,aleg 2PAC.love struck.

| traficanta a răspuns:

Gutza laughing

| AndreiP98 a răspuns:

Bieber a dat lovitura cu Pray...Chiar imi place si Guta e un prost. Dar aleg Guta ca ma face sa rad de cate ori ii ascult o melodie (ascult sa ma amuz nu sunt manelist).

| xJelenaTrueLove a răspuns:

Cred ca eu l-as alege pe bieber dar e alegerea ta

| aia a răspuns:

2pac nu am auzit asa ca nu il aleglaughing, guta in nici un caz nu-mi place moaca lui de ***** e manelist nu ascult manele, il aleg pe bieber chiar daca m-am saturat de el...

| Tzuc a răspuns:

:O.nici una:-&. nu-mi palc manelele:-& si in nici un caz Justin Bieber:-&. si nu imi place rapul sau hip hopullaughing>. Cei cu oameni din ziua de azi? Asculta numai prostilaughing. Ascultati si voi Rock, Drum'n'Bass sau Dubstep ceva.as asculta si Rihanna:-& daca ar fi nevoie dar nu Justi Bieber(imi cer scuze fata de cei care ascullta dar mie nu-mi palce delocbig grin)happy

| Alexandra_5259 a răspuns:

Bieber.

| andreea_4139 a răspuns:

Beiberbig grin

| Doo a răspuns:

Ummm...streangulwinking

| pickles a răspuns:

Bieber

| andrusk06 a răspuns:

Justin bieber...nu prea imi place dar dintre cei 3 clar pe el il aleg
funda?big grin

| LarisaMaria a răspuns:

2PAC... oricine in afara de bieber si guta. Scuze asta e parerea mea.

| Costyzzz a răspuns:

L-as alege pe Bieberwinking. Dami te rog funda.