| Neagandalf a întrebat:

Am nevoie de niste pareri mai profesioniste! Dau funda la cel mai original raspuns si cel mai inspirativ!

Vreau seriozitate si sa-mi spuneti pareri despre melodia urmatoare: http://www.youtube.com/watch?v=lGvVVPu_g1w

Precizez: Am facut-o cu programe virtuale pentru inregistrare voce: Sound Forge si am un microfon la 40 de lei DINI * DM -6600

Pentru negativ FL Studio, Hip hop ejay

Si pentru finisare Sony Vegas

As vrea sa ma fac cantaret si Dj de muzica hip-hop si rap:

Si sa imi spuneti daca merita melodia sa o las pe youtube sau sa o scot!

Răspuns Câştigător
| viavo a răspuns:

Da frate am spus ca te descurci cipaiancostel e doar yahoo id sa vb negativul e super glasul si rimele sa le repari putin ai talent nu se pune problema eu fata de tine stau prost la compus versuri tu macar ai facut ceva felicitari tata felicitari

16 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Dacă ți-aș spune că versuri sunt penibile, ți-aș face un compliment. "Penibile" e mult prea mult spus.

| Neagandalf explică (pentru Laura):

Laura si weallgotohell voi sunteti fete sunteti incepatoare voi decat ascultati nu stiti ce inseamna sa muncesti eu vream raspunsuri care ma ajuta si ma indruma spre calea cea buna iar raspunsurile voastre sunt egal cu 0

| viavo a răspuns:

Eu ma uit hay pa yahoo cas ca tine cipaiancostel

| Neagandalf explică (pentru viavo):

Frate un link ceva ca nu gaseste cipaiancostel oricum nu mi-ai dat nicio parere de melodiesad

| viavo a răspuns (pentru Neagandalf):

Da frate am spus ca te descurci cipaiancostel e doar yahoo id sa vb negativul e super glasul si rimele sa le repari putin ai talent nu se pune problema eu fata de tine stau prost la compus versuri tu macar ai facut ceva felicitari tata felicitari

| viavo a răspuns:

Si ca fapt comedik si eu asa am numit prima piesa :-)))

| viavo a răspuns:

Incearca sa iti ingrosi glasul vorba ta
da te descurci

| viavo a răspuns:

bai da hai arata ce pui mei sti tu hai dai un link? el a avut tupeul si din partea mea Respekt! cred ca tu nu faci nici jumatate si nici laura in locul vostru as da idei si indicatii sa poata merge mai departe

| viavo a răspuns:

Da chitara e un instrument foarte greu manuit si trebuie sa ai talent trimite ceva de tine prin yahoo te rog
dar ori cum faptul ca nu sti sa akorzi un sfat bun unei persoane care incearca e destul de grav ii poti spune ce sa repare dar nu trebuie sa spui ca puii mei daca vrei hai pe yahoo ai putea sa trimiti ceva de tine
si trimit si eu

| Gorath a răspuns (pentru viavo):

În locul tău,m-aş ocupa mai mult de gramatica limbii române,nu de Yahoo.Şi nu, nu trimit nimic, n-am niciun motiv s-o fac.
Baftă!

| viavo a răspuns (pentru Gorath):

Nu eu nu tin cont de gramatica doar pe hartie

| Gorath a răspuns (pentru viavo):

Foarte prost atunci. Eşti agramat şi penibil, dacă ăsta e argumentul tău în ceea ce priveşte gramatica ta.Nu mai îmi trimite reply-uri.

| viavo a răspuns (pentru Gorath):

Las sa fie asa cum zici tu macar de 8 M

| Neagandalf explică (pentru Gorath):

Fai fetito esti fraiera rau de tot. Tu ne arati noua ce faci tu la chitara cand intrebarea asta este despre rap si hip hop pai daca mamica ta te tine in puf si in casa si esti virgina pana la 18 ani normal ca imi critici limbajul meu de strada fata de limbajul tau de ochielarista!
DND aici

| Neagandalf explică:

Pai logic ca vrei sa ma injuri pentru ca ti-am spus tot adevarul mai iesi si tu din lumea lu mamik fa-ti un prieten iubestel nu mai canta la chitara bea fumeaza!

| Neagandalf explică:

Pai daca nu sti sa sa dai explicatii eu la intrebare am cerut sa raspunda doar profesionisti nu chitariste ca tine tu tinete de pana ta si canta rock in continuare pa

| Laura a răspuns (pentru Neagandalf):

Și ce ar trebui să însemne profesionist? Omule, înțeleg că ești începător, dar totuși, "trebuie să-mi cumpăr o placă de înregistrări îi cer bani lui mama dar n-are nici bani de țigări", "acum am un căcat de laptop pe birou acasă", "prostule am un covor jegos acasă la mine dar niciodată nu vreau să ajung un *** ca tine", "mă șterg cu hârtie igienică la cur dar ca tine nu o să înjur" (asta a fost cea mai tarelaughing)), "băi băiatule eu ți-am mai explicat, nu te iau în trupă că ai voce de căcat" and so on. Glumești? laughing) În 5 minute alți "rapperi" începători îți scriu versuri de n ori mai bune. Ai o atitudine de cocalar. Pune mâna pe o carte, citește, învață ce e aia muzică, nu mai fi închis la minte și de abia dup-aia apucă-te de poezii. Vai de capul tău.