Mie mi-a placut de Justin din primul moment in care l-am auzit (de cand am ascultat piesa One Time)...si imi va placea de el mereu.il voi spijinii intotdeauna..si nu ma intereseaza ce zic prietenii mei de el ...ma intorcc cu spatele si ma prefac ca nu aud (ma doare cand spun lucruri urate despre el)
Sunt un BELIEBER.si nu imi e frica sa zic asta
Pa Pa :*
Mie imi place cum canta de cand are vocea aia diferita (incepand cu Mistletoe)...
Eu nu il urasc pentru ca nu am de ce. Vocea lui este buna, la fel si muzica, dar nu este ceea ce ascult eu(e in stilul ala ascultat mai mult in america).Din punctul meu de vedere e foarte ok tipu' si e foarte tare ca a ajuns unde a ajuns la varsta lui.
Bafta!
Nu poti uri o persoana pe care nu o cunosti.Indiferent de voce, de ceea ce face, de ce fel de aspect fizic are.Prietenii tai au o parere, atat.Nu, eu nu sunt o fana de-a lui, dar nu il urasc.Nu cred ca vocea lui este extraordinara, dar atata tot.Bietul om nu a facut nimic asa de rau incat sa fie urat.
Mie una nu, la fel si prietenii mei, pentru ca a facut la rindul lui o multime de prostii si risca sa ajunga la inchisoare!
Deci Nu imi place, si asta e parerea la o multime de oameni!
Fundita?
Mie imi place foarte mult de el canta foarte frumos si cred ca este un exemplu pentru tinerele talente ale muzici.ba chiar il respect si mi-a placut de el de prima data cand l-am auzit.si cred ca daca nu le place coleilor tai de el nu are nimic, conteaza sa iti placa tie. pup
fatamisterioasa20 întreabă:
selenutza00 întreabă: