| LoquitaSeMutaInViataReala a întrebat:

Am nevoie de traducere la aceste versuri:
Donnez moi une suite au Ritz, je n'en veux pas!

Des bijoux de chez CHANEL, je n'en veux pas!
Donnez moi une limousine, j'en ferais quoi? papalapapapala
Offrez moi du personnel, j'en ferais quoi?
Un manoir a Neufchatel, ce n'est pas pour moi.
Offrez moi la Tour Eiffel, j'en ferais quoi? papalapapapala

Refrain:
Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur, ce n'est pas votre argent qui f'ra mon bonheur, moi si'veux crever la main sur le coeur papalapapapala allons ensemble, découvrir ma liberté, oubliez donc tous vos clichés, bienvenue dans ma réalité.

J'en ai marre de vos bonnes manières, c'est trop pour moi!
Moi je mange avec les mains et si'suis comme ça!
J'parle fort et je suis franche, excusez moi!
Finie l'hypocrisie moi si'me casse de là!
J'en ai marre des langues de bois!
Regardez moi, toute manière si'vous en veux pas et si'suis comme çaaaaaaa (j'suis comme çaaa) papalapapapala

Refain x3:
Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur, ce n'est pas votre argent qui f'ra mon bonheur, moi si'veux crever la main sur le coeur papalapapapala Allons ensemble découvrir ma liberté, oubliez donc tous vos clichés, bienvenue dans ma réalité!

merci, si... va rog, sa nu fie cu Google Translate, ca nu inteleg nimic cu el. daca stii franceza, atunci tradu dupa cum intelegi, fara google translate sau ceva de genu.
merci
funda la cea mai de inteles traducere

Răspuns Câştigător
| Jango a răspuns:

Dă-mi un apartament la Ritz, eu nu-l vreau!

Bijuterii de la Chanel, eu nu-l vreau!

Dă-mi o limuzina, as face ce? papalapapapala

Dă-mi personal, mi-ar face ceea ce?

Neufchatel un conac, nu e pentru mine.

Dă-mi Turnul Eiffel, mi-ar face ce? papalapapapala

Refren:

Vreau să Nuit, de bucurie, umor bun, nu e f'ra banii fericirea mea, am izbucnit si'veux mana pe inima papalapapapala merg împreună, descoperind libertatea mea, Deci, uitaţi tuturor fotografiilor dvs., bun venit la realitatea mea.

M-am săturat de maniere voastre bune, prea mult pentru mine!

Mănânc cu mâinile şi si'suis de genul asta!

Vorbeste tare si eu sunt liber, scuză-mă!

Nu mai am ipocrizie si'me rupă!

M-am săturat de waffling!

Uită-te la mine, si'vous oricum nu pică şi si'suis ca (m 'ca CAAA) çaaaaaaa papalapapapala

fundita? big grinbig grinbig grinbig grinbig grin

7 răspunsuri:
| Annitu a răspuns:

Http://translate.google.ro/? hl=ro&tab=wT#auto|ro|Donnez%20moi%20une%20suite%20au%20Ritz%2C%20je%20n'en%20veux%20pas%20!%20%0D%0A%0D%0A%0D%0A%0D%0ADes%20bijoux%20de%20chez%20CHANEL%2C%20je%20n'en%20veux%20pas%20!%20%0D%0A%0D%0ADonnez%20moi%20une%20limousine%2C%20j'en%20ferais%20quoi%20%3F%20papalapapapala%20%0D%0A%0D%0AOffrez%20moi%20du%20personnel%2C%20j'en%20ferais%20quoi%20%3F%20%0D%0A%0D%0AUn%20manoir%20a%20Neufchatel%2C%20ce%20n'est%20pas%20pour%20moi.%20%0D%0A%0D%0AOffrez%20moi%20la%20Tour%20Eiffel%2C%20j'en%20ferais%20quoi%20%3F%20papalapapapala

| PinkDea a răspuns:

Intra pe Versuri.ro, scrie numele melofiei si gasesti acolo versurile in romanawinking

BAfta

| oannabomboana a răspuns:

Bijuterii de la Chanel, eu nu le vreau!
Dă-mi o limuzina, ce as face? papalapapapala
Dă-mi personal, ce mi-ar face?
Dă-mi Turnul Eiffel, ce mi-ar face? papalapapapala

Mănânc cu mâinile şi si astfel de genul asta!

Vorbesc tare si eu sunt liber, scuză-mă!

REFRENUL nu stiu tot.

| alexutzapl a răspuns:

Dă-mi o suită la Ritz, nu vreau să! Bijuterii la CHANEL, nu vreau nu! Dă-mi o Limuzină, am en avut ceea ce? papalapapapala oferă meu personal, am en avut ceea ce? Un Neufchatel Manor, nu este pentru mine. Da-mi Turnul Eiffel, am en avut ceea ce? papalapapapala se abţină: Vreau să dragoste, bucurie, bun umor, nu este banii f'ra că fericirea mea, mi dacă "doreşte puncţie mâna pe inima papalapapapala va împreună descoperi libertatea mea, uitaţi astfel încât toate vă shots, bine ai venit în meu realitate. Eu sunt obosit de a vă bune maniere, este prea mult pentru mine! Mi-am mânca cu mâinile lor şi dacă "sunt de genul asta! Vorbesc bine şi eu sunt sincer, îmi pare rău! Ipocrizie finită mine dacă "rupe mine departe! Sunt obosit de limbi din lemn! Uita-te la mine, oricum aşa "nu doriţi să şi dacă" am ca çaaaaaaa (eu sunt ca çaaa) papalapapapala Refain x 3: Vreau să dragoste, bucurie, bun umor, nu este banii f'ra că fericirea mea,-mi dacă "doreşte puncţie parte peste inima papalapapapala vom împreună descoperi libertatea mea, uitaţi astfel încât toate vă shots, bine ai venit în meu realitate!
Uite poate intelegi ceva in traducerea astawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dă-mi un apartament la Ritz, eu nu-l vreau! Bijuterii de la Chanel, eu nu-l vreau! Dă-mi o limuzina, as face ce? Dă-mi papalapapapala personal, mi-ar face ceea ce? Neufchatel un conac, nu e pentru mine. Dă-mi Turnul Eiffel, mi-ar face ce? papalapapapala

Refren: Vreau să Nuit, de bucurie, umor bun, nu e f'ra banii fericirea mea, si'veux mea muri de mână pe inimă papalapapapala vor descoperi împreună meu libertate, uita aşa tuturor fotografiilor dvs., bun venit la realitatea mea.

M-am săturat de maniere voastre bune, prea mult pentru mine! Mănânc cu mâinile şi si'suis de genul asta! Vorbeste tare si eu sunt liber, scuză-mă! Nu mai am ipocrizie si'me rupă! M-am săturat de waffling! Uită-te la mine, si'vous oricum nu pică şi si'suis ca (m 'ca CAAA) çaaaaaaa papalapapapala Refain X3: Vreau sa Nuit, de bucurie, buna dispozitie, este nu f'ra banii mei fericire, am izbucnit si'veux mana pe inima papalapapapala Vino descoperi toate mea libertate, astfel încât uita tuturor fotografiilor dvs., bun venit la realitatea mea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bijuterii de la Chanel, eu nu-l vreau!

Dă-mi o limuzina, as face ce? papalapapapala

Dă-mi personal, mi-ar face ceea ce?

Dă-mi Turnul Eiffel, mi-ar face ce? papalapapapala

refren:
Vreau să Nuit, de bucurie, umor bun, nu e f'ra banii fericirea mea, am izbucnit si'veux mana pe inima papalapapapala merg împreună, descoperind libertatea mea, Deci, uitaţi tuturor fotografiilor dvs., bun venit la realitatea mea.

Mănânc cu mâinile şi si'suis de genul asta!

Vorbeste tare si eu sunt liber, scuză-mă!

Uită-te la mine, si'vous oricum nu pică şi si'suis ca (m 'ca CAAA) çaaaaaaa papalapapapala

refren x3
Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur, ce n'est pas votre argent qui f'ra mon bonheur, moi si'veux crever la main sur le coeur papalapapapala Allons ensemble découvrir ma liberté, oubliez donc tous vos clichés, bienvenue dans ma réalité!

| Sorinaaaaa a răspuns:

Pai...cauata pe google la traduceri si iti alegi limba