| amage a întrebat:

Am nevoie si eu de ajutorul vostru. Vreau sa stiu cum pot vorbi cu cei din trupa Jonas Brothers.adica multi romani o fac. dar eu nu stiu cum. Unii spun ca pe twitter altii pe facebook. Eu nu mai stiu ce sa fac. Imi puteti spune va rog? Iar daca stiti poate ma ajutati si cu cont-ul niste indicii despre cum sa-l fac si unde pot intra sa vorbesc cu ei. Nu sunt obsedata, dar chiar vreau sa vorbesc cu ei. Multumesc. Dau funda!

Răspuns Câştigător
daniela
| daniela a răspuns:

Http://www.jonasbrothers.com/? content=home intra pe acest site/ undeva in dreapta apare Login or Sign Up to comment da dublu clic si inregistreaza-te apoi poti trimite mesaje etc etc

3 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si tu, chiar crezi toate balivernele insirate de unii si de altii? Trezeste-te! Cu cat vedeta e mai de doi bani, cu atat e mai greu accesibila.
Aia multi romani care sustin ca au vorbit cu ei, stiu vreo limba straina? Vreo boaba de engleza? Sau stiu doar "money, babe, boobs, cool"?

| Stefanaaa a răspuns:

Nu stiu daca ve real, dar poti incerca. Uite id`ul lui joe: joseph_adam_jonas15. 1989@yahoo.com Incearca happy.

| amage explică:

Mda.@ardnaxur1961 Lasati adolescentii sa viseze.Nu le puteti lua speranta de a vorbi cu vedetele lor preferate...