Manelele au o linie "melodica" ce-ti zgaraie timpanele, pe langa faptul ca cei care le canta sunt aproape afoni, cuvintele exprima incultura, de limba romana, saraca de ea, nici sa nu vorbim... etc
Cand aud pe cineva ca asculta manele, sunt putin neplacut surprinsa, da' n-am nimic cu ei atata timp cat le suna manaeaua in casti.
Poate sunt uni care asculta. Eu am ascultat acum mult timp, pentru. ca atunci nu orice manea se referea la bani, valoare, femei, bautura. Nu pot nega ca uni manelisti nu sunt buni, sunt melodii frumoase, dar si unele mai putin frumoase, ca-n orice gen de muzica. Eu una n-am nimic cu manelistii :p.
Eu personal nu ma iau de manelisti, nu am nicio treaba cu ei, este dreptul lor sa asculte orice gen de muzica.De ce nu imi plac manelele? Pentru ca copiaza intr-u totul muzica indiana, araba si daca nu ma-nsel si muzica turceasca.
Pentru ca sunt cantate de niste personaje de culoare a caror inteligenta si gesturi lasa de dorit ("ciori"), imbogatite peste noapte si din cauza unor astfel de personaje suntem priviti de sus de toata Europa
Pentru ca sunt niste inculti, versuri idioate, muzica copiata de la turci, s. a. m. d!
Nu, nu de aceea, ci pentru simplul motiv ca eu nu pot sa numesc asta muzica Sa nu mai zic de versuri, ca toate sunt despre sex si bani.Scuza-ma ca-ti spun, dar cei care asculta genul asta de muzica sunt de-a dreptul idioti.Cum sa-ti placa asa ceva?!
Pentru ca sunt mega idioateeee. pe bune eu dc ud menele paralizez...sunt doar pentru inculti si dobitoci PS.ca spun eu rock-ul e adevarata muzica
Eu nu am nimic cu manelisti, cu manelele am ceva...am gasit zilele astea un cd cu manele in casa, i'am dat foc.
Asculta destula lume in ziua de azi acest gen de muzica, poate un pic cam multa lume...
mie cel putin nu imi plac... mi se par atat de plangacioase!
pa-pa!
Mie de aceea imi plac pentru ca in tinerete m-am uitat la foarte multe filme indiene si seamana cu ele. Eu stiu ca intre 15-17 ani asemenea melodii te ating drept in suflet drept in inima bineinteles cine se lasa atins. E drept nu e muzica pentru intelectuali e muzica pentru oameni simpli care vor doar sa creada in puterea dragostei sau vor pur si simplu sa petreaca fara ginduri filozofice adinci.
Pentru ca majoritatea sunt niste prosti care se cred buricu pamantuli deci! si despre manele ce sa zic baa aia ii muzica?! versuri numa despre femei si bani. si alea is varza app si cei care le canta sunt afoni asta o fost asa pe scurt
Mai fratilor eu zic sa fim realisti. Atat cei care canta manele cat si cei care canta rock sunt oameni... un om nu ar trebui judecat dupa ce gen muzical asculta, am colege rap-erite si rock-erite si ma inteleg super cu ele, chiar daca eu ascult si manele nu critic genul lor muzical, si nici ele nu-l critica pe al meu. M-am saturat cum s-a impartit Romania: fani Rbd, fani TH, manelisti si anti-manelisti. Nu incerc sa schimb mentalitati pentru ca stiu ca nu pot. dar hai sa incercam sa ne acceptam cu calitati si defecte!
Bună.
Mie îmi plac și nu îmi pasă de gura lumii.
Nu deranjez pe nimeni, nu pun boxele pe geam ca să mai audă și trei blocuri vecine ori în mașină să audă toată strada. Volum normal fără poluare fonică.
Pa, pa.
Pai, "melodia" iti zgarie timpanele; cuvintele despre bani, masini, femei, dusmani sunt intr-un dezacord impardonabil, iar persoanele care le canta sunt fara pic de ureche muzicala, ce sa mai zic de respect.
anonim_4396 întreabă:
SSatanicDesire întreabă: