| omik a întrebat:

Am o intrebare : Pai voi cum ati reactiona daca cineva va-r lua cel mai pur, curat, minunat lucru? Adica MUZICA! Asta am patit si eu... dirigul mi-a luat mp4 pentru ca ascultam muzica in pauza.Voi cum ati fi reactionat?

Răspuns Câştigător
| fadnox a răspuns:

Cum as reactiona? nu tocmai bine(prefer sa pierd telefonul dar nu cardul de memorie pe care am toata muzica)

12 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Asculţi la altceva, sau îi propteşti katana în gât să ţi-l dea înapoi.

| PotatoMustDie a răspuns:

Care-i problema lui daca ascultai tu muzica in pauza? E voie.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca omu' nu va preda nimic si nu era la catedra, ai fost fraier ca i l-ai dat - e un abuz din partea lui si ar trebui sa ii faci plingere la director sau chiar la politie, fiindca asta e furt. Daca ascultai in pauza si el inca nu terminase ora, ai fost nesimtit, dar tot e un abuz din partea lui.winking

| omik explică (pentru GabiDumitrescu):

Faza e ca mi-la dat inapoi dupa 3 zile, dar faptul ca profesori se apuca sa ia lucruri la copii e grav frate. Dar eu am intrebat cum ati reactiona voi daca ati pati acelasi lucru...APP SUNT FATA big grin

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru omik):

Eu n-as reactiona de nici un fel, am terminat-o cu scoala, pe vremea mea era mai simplu - fara telefon, fara alte porcarii, mult mai putine batai de cap cu astfel de probleme. Pina la urma nu mi-ai raspuns in ce conditii ti l-a luat. Nu stiu cum e regulamentul la voi la scoala, dar daca astfel de device-uri sint interzise, n-ai avea absolut nimic de spus, chiar daca ti-l ia si ti-l sparge cu ciocanul in fata. Ar fi mult mai putine dureri de cap de ambele parti daca telefoanele si alte porcarii de genul asta ar fi interzise in perimetrul scolii si gata. Iti vine sa crezi ca am terminat 12 clase fara sa fi avut telefon/mp3/4 player si am supravietuit? Si mie mi se pare absolut incredibil acum, privind in urma...
P.S. Detest telefoanele, imi iubesc media playeru' portabil (Sandisk Sansa e250 cu RockBox pe el, casti Koss Porta Pro, combinatie absolut criminala), cred ca telefoanele mobile la copii sint la fel de utile ca fustele mini la babe.

Scuze daca te jignesc dar am 17 ani/sunt la liceu imi cam trebuie telefonul la mine mereu....ai o gandire cam inapoiata.Pana si sora mea (10 ani) merge cu telefonul la scoala :-p

DE CE iti trebuie? Nu, nu iti trebuie cu adevarat, e doar o porcarie bagata pe git de societatea mizerabila in care traim.
P.S. Nu am o gindire inapoiata, doar ca vad dincolo de voalul asta de dezinformare si pervertire a sensului vietii care ne e aruncat pe ochi zi de zi.
P.S. Telefoane mobile la copii in plina crestere. Genial. Stii ce face cimpul electromagnetic al unui telefon cu cimpul propriu? Stii ca nu se recomanda purtarea telefoanelor mobile in dreptul inimii, nu? Oare de ce?

laughing Lasa-ma cu din astea frate parca ai fi mama...nu spune ca tu la 17 ani erai fetita inocenta cu coditze impletite (care nu avea telefon)

Cum ziceam, nu am avut telefon mobil nici macar prin facultate, decit in perioada in care mai si lucram si aveam telefon de serviciu, dupa care am stat bine-mersi vreun an-doi fara telefon. Nici o legatura cu banii, ci pur si simplu de nevoia efectiva de a avea ceva. Ai evitat raspunsul, deci nu ai cu adevarat nevoie de telefon, e doar presiunea de integrare in societate/gasca, nu vrei sa ramii tu ultimul sarac fara telefon din curtea scolii/liceului.
P.S. Ma mai intreba un neica nimeni la un moment dat de ce nu am masina, ca imi permit. I-am raspuns ca sint destui idioti la volan deja, o astfel de investitie nu isi are locul si ma simt mult mai linistit mergind cu un autocar decit sa ma stresez eu la volan. Daca toata lumea si-ar analiza serios prioritatile, lumea asta ar fi cu mult mai buna - poate o sa iti dai seama de asta intr-o buna zi, poate nu. Eu iti doresc sa se intimple cit mai curind asta, spre binele tau si nu numai. Incearca sa vorbesti mai mult cu parintii si, daca ii mai ai, cu bunicii. Intreaba-i despre cum s-au descurcat ei, la istorie nu se invata absolut nimic care sa fie cu adevarat util pentru a intelege cam unde ne aflam, atit ca indivizi, cit si ca societate.

| Indestructible a răspuns:

Deci muzica înseamnă pentru tine un mp4 player?

| omik explică (pentru Indestructible):

NU! Dar dc te apuci tu ca prostu sa raspunzi la intrebarile mele?

| Indestructible a răspuns (pentru omik):

Am voie să răspund la orice întrebare doresc eu. Așa că, oftică-te în continuare.