| purplestar14 a întrebat:

Parca ma atrage sa cant la chitara.Si sunt curioasa care este cea mai buna[sh ieftina]chitara, este greu sa inveti sa canti, este fain? Spuneti-mi cat mai multe. Daca are rost sa imi cumpar sh sa invat?

Răspuns Câştigător
| Sshine a răspuns:

O chitara buna si ieftina este cea cu 6 corzi happy daca esti incepatoare, poti lua o chitara pana in 300 lei... se gasesc si cu 150-200lei happy. Este un instrument frumos, nu se poate spune ca e greu, daca iti place inveti repede si cu placere. Eu mi-am luat chitara acum vreo 3 ani happy si o tin cu placere, ba chiar am botezat`o laughing 'Scufita Rosie'. Daca are cine sa te invete iti poti lua happy o sa vezi ca vei indragi acest intrument. Fara un profesor/a va fi mai greu sa inveti notele, acordurile etc. Dar e numai decizia ta happy in orice caz, mult succes! :*

5 răspunsuri:
| Mentaaaaa a răspuns:

Este fain sa canti. Te sfatuiesc sa participi la niste cursuri si pentru inceput sa iti iei o chitara acustica mai ieftina. Apoi iti poti cumpara alta mai scumpa. Eu te incurajez sa canti este un lucru frumos si eu o fac de 3 aniwinking

| TheCoon a răspuns:

Ideea e ca ai nevoie de mult suflet si pasiune pentru a invata sa canti. Da, e greu.Cu foarte mare greutate ajungi sa canti o piesa cap-coada sa sune bine, dar cu multa vointa si iubire poti invata.Are rost daca tu simti asta.Eu,spre exemplu, mi-am luat acum 2 ani o chitara acustica rece si a costat 3 mil jumate. Si app, nu vreau sa par rau sau asa dar o chitara are 6 corzi(daca nu e bass cu 4, mai sunt si cu mai multe dar aia e cu totul altceva) asa e normal o chitara acustica sau electrica-6 corzi. Poti gasi chitara in stare bunicica si cu 100 de lei la targuri. E o decizie grea, inteleg, dar apreciez ca se mai inclina cineva spre cantatul la chitara. Pace multa!

| ThePinkPanther a răspuns:

Preturile la chiatara difera. sunt chitare la 150 lei dar sunt si unele la 2000 de euro. de invatat...totul se invata cu rabdare si dedicare. poti invata si pe net sau cu un profesor daca ai unde sa gasesti.
eu te sfatuiesc sa incerci. e un instrument super. eu cant la chitara doar de cateva luni, la pian de 9 ani si la viola de 4 ani. sper ca te'am ajutat

| Cryme a răspuns:

Hmmm...nu stiu ce sa zic. E putin mai greu la inceput pana ti se formeaza o crusta pe buricele degetelor de la mana stanga, apoi, e o chestie ce tine de vointa...adica daca iti mai place si vrei sa inveti mai multe, sau daca deja te-ai plictisit. Oricum, sa stii ca a canta la chitara nu e o joaca in gen: hai sa zdranganim putin. Daca esti 100% hotarata sa inveti la chitara, cumpara-ti una, daca nu, mai bine nu te complica.
P. S. Iti vorbeste unu care canta la chitara de 1 an si face parte dintr-o trupa de rock. Peace, I'm out.

| Andreiasu a răspuns:

Asculta bine. Cea mai ieftina chitara este BASUL! Dar este foarte usor sa pierzi totul! Asea ca repeta totul in fiecare zi pentru a deveni o vedeta.