Nu ascult satra benz, deci nu sunt in masura sa iti raspund, dar o voi face oricum. Nu am mai ascultat prea mult rap in ultimul timp, dar e irelevant. Fiecare asculta ce-i place. Daca cineva de la mine din lista ar distribuie excesiv poze/citate satra benz probabil i-as da unfollow. Pentru ei a devenit un trend, se cred "smecheri", vorba ta, "la moda". N-ai ce sa le faci. Poate e doar o faza. Nu trebuie sa auzi de 2pac, big l sau warren g ca sa asculti rap, fiecare asculta ce-i place. Mie-mi place rap-ul romanesc, diger mai bine mesajul/versurile. De curand l-am descoperit pe Norzeatic, foarte tare tipul, versurile lui ma trimit cu gandul la Nichita Stanescu. Mai sunt cativa care-mi plac: Nimeni Altu', Cedry2k, Kazi Ploae, Deliric, Zmeu ninja, flou rege, chiar si Chimie, Dragonu' +altii pe care ii ascult mai rar.
Sunt cam obosit, nu cred c-am fost coerent, dar in principiu, genul ala de persoane carora le-ai adresat mesajul, trebuie ignorate. Fiecare asculta ce vrea pana la urma, dar asta nu-nseamna ca esti obligat sa le agreezi
Chestia e ca pe mine ma scarbesc aia care se dau mari cunoscatori dar sunt tamba stiu 10 rapperi cunoscuti de toata lumea si gata ei stiu totul despre hip hop. Daca ai zis ca iti place rap.ul romanesc cauta si a1s,griffo,anonim si ar mai fi dar lasa ca mai gasesti tu.
Cine te a mințit că sb face rap?
Ăia fac trap toată ziua, asa greu era să vă dați seama?
Si trap.ul de unde a plecat ma? nu tot din rap cumva? Si pana la urma trap.ul inseamna un beat si versuri fara rost? Ca pana la urma doar asta se intelege din satra benz.
Si tu reprezinti,ce?
Haterii?
Hai sa îți spun o chestie.
Omul,când apare ceva nou,înjura.
Pentru ca au mintea limitata,si se învârte in jurul unor concepții comuniste si ev-mediste.
Nu ascult șatra benz,nici Neli.
Nu îmi plac,dar asta nu înseamnă ca trebuie sa judeci oamenii pentru ca lor le place ce tie nu îți place.
Ascult rap.
Kazi ploae,parazitii. dragonu,specii,chimie,el Nino,samurai,bocaseca,flou rege, dragonu, cumicu, mafia si multi alții, de asemenea si rap american precum 2pac,cypress hill,wu Tang,mobb deep,notorius big etc.
Asta ca sa aud vorbe cum ca nu ascult așa ceva.
Dar te consider la fel ca toți etilistii, extremiștii, si oamenii cu mintea încuiată, un idiot.
Ești un retardat care discriminează si judeca lumea după genul muzical.
Pai asta e criteriu de judecare, taticutule?
Vai de capul tau de prost.
Eu m.am referit la aia care zic ca asculta rap dar nu stiu nimic despre muzica asta.
Alexandru_Chirea_1995 întreabă: