Nu credeam ca mai gasesc fani CINEMA BIZARRE dupa despartire EU sunt o mare fana mai ales a lui STRIFY si SHIN ii iubesc mult...si pe restul, eu cred, cred in sperante ei au spus ca au luat o pauza nu ca s-au despartit, eu am fost si sunt trista ca s-a despartit dar acum ca te-am vazut pe tine m-am bucurat putin, m-am bucurat fiindca macar stiu ca pe lumea asta sunt faci CINEMA BIZARRE chiar daca s-a despartit asa cum zici uh...
id meu de mess e... iulia_iulia_23, iulia_giulia_inna, iulia_strify_cb
Pai eu cand ascult melodiile lor nu am nici senzatie de asta numai ca incep sa fredonez si eu pe acolo ce stiu si lumea in cap nu imi pica ca daca, caut ceva despre un anumit membru aflu ca au continuat cu un nou priect[Strify-single, Kiro+Shin, Yu+Romeo=Rouge Morgue iar Luminor il tot auzeam ca, canta cu DNR ^^Si de reunit nu stiu nimic pentru ca au zis ca vor lua o pauza aveam scrisoarea lor de adio pe undeva prin pc...Yu =~p
Si eu sunt fana CB il ador pe Kiro si chiar imi pare rau ca s-a destramataproape in fiecare zi ascult CB si parca nu ma satur de melodiile lor si am unele momente de plang ca stiu ca nu mai fac o formatie dar sper din tot sufletul sa se reuneasca si sa inceapa sa cante din nou
anonim_4396 întreabă: