| ș53fan a întrebat:

Am o întrebare! Știți că de curând a început filmul telenovelă,, cine e cine " pe Acasă TV actualul pro 2! Intrebarea este :Stie cineva cumva cum se numeste melodia de la inceputul sau sfaraitul filmului (nu stiu cand este)! Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| ș53fan explică (pentru metehne):

Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor! Sunteți cea mai bună persoană, singura care m-ați ajutat! Nu mă gândeam ca cineva să îmi mai răspundă! Vă mulțumesc!

| metehne a răspuns (pentru ș53fan):

Cu mult drag. O zi frumoasă!

Văd că vă descurcați! Mă mai puteți ajuta cu încă o melodie? Acum ceva timp am văzut un film parcă se numea în bătaia focului/sau puștii! As dori dacă știți, să îmi spuneți mumele melodiei din final? Suna ceva de genul o lele le o le le sa ma să mă weka sau ceva de genul? Știți? Vă mulțumesc!

Din ce an este filmul știi?

Https://www.youtube.com/watch?v=8FAJCTDvnlw asta e ce am găsit, nu știu dacă filmul e cel pe care l-ai văzut tu.

Filmul este din 1993! crying nu este aceasta melodia! Vă mulțumesc! Dacă cumva mai căutați și o găsiți! Mai puteți încerca să o căutați? Sau poate aveți o cunoștință care știe! Oricum va mulțumesc! Nu vă supărați că vă întreb... câți ani aveți?

7 răspunsuri: