| Blnda17 a întrebat:

Am o melodie in calculator mai veche dar se numeste"hipp hopp". Nu am numele melodiei.Incepe cu un ras si dupa aia incepe sala a cante zice ceva de genu:ya(sau da laughing} is the motherfucking nu stiu cum si incepe sa zica on iee, come on si canta.Am ai auzit-o cndva la telefoane dar fara acela raset.Stie cineva cum se numeste.Ati inteles ceva din ce am zis?laughing

Răspuns Câştigător
| thizizme a răspuns:

E un fel de mix intre mai multe. Imediat dupa ras urmeaza un "vers" din Lean Back (remix) (Fat Joe ft Eminem & Lil Jon), apoi nu mai stiu. Ma duc cu gandul la 2Pac, dar nu-s sigur...

10 răspunsuri:
| dulc3'maria a răspuns:

Lafel o am si eu.si tot hip-hop scrie.inainte o puneam ca sonerie la tonul de apel insa nu am gasit-o niciodata nu stiu cum se numeste dar este la fel ca cea pe care o ai tulove struckoricum e misto!

| thizizme a răspuns:

Pai cu un ras incepe 50 Cent - Straight to the Bank, dar nimic de genul "come on", desi are un "yeaah!"
Ar mai fi Eminem & 50 Cent - Jimmy Crack Corn
Cred ca e una din astea doua.

| thizizme a răspuns:

Poti sa o pui pe un site sa o aud? Poate imi dau seama... Asa nu pot sa imi amintesc toate melodiile pe care le stiu care se potrivesc cu descrierea respectiva laughing

Răspuns utilizator avertizat
| laurentiu_9029 a răspuns:

Scrie cateva versuri...

| Blnda17 explică:

Nu e nici una mersi ocum e un ras mai lung si se intrerupe.eu am doar 45 de sec

| Blnda17 explică:

Am incarcat melodia pe trilulilu am pus link mai sus. am scris fara majuscula pentru. ca a "Innebunit" robotelul.Am pus Doar un a mare la inceputul prop. si a zis sa nu folosesc majuscule asa multe laughing

| Blnda17 explică:

Duh imi apare prop cu majusculelaughing

| Blnda17 explică:

Nu este ombladon dar imi place oricum. Daca vreti sa ajutati va rog ascultati melodia si daca stiti raspundeti multumesc mult