anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica problema, ador sa cant si ma descurc binisor dar nu am curaj sa cant de teama sa nu ma auda vecinii.Va rog, am nevoie de cateva idei despre cum asi putea sa cant fara sa ma auda nimeni.Multumesc.happy

4 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Iesi afara pe camp sau intr-un spatiu deschis si canta. Te poti si inregistra la calculator daca vrei cu un microfon simplu si poti pune pe youtube ce ai cantat. Cine stie...

| ancutsa410 a răspuns:

laughing asta e aiurea.fiecare are dreptul sa cante. ce naiba? canta mai! ce daca te aude cineva? crezi ca vecinii is mari artisti?laughing
odata eram cu un grup de prieteni afara si` erau toti vecinii si ascultam muzicaa si ne-am pus si am cantat ca nebuniilaughing si care e problema? nu te mai ascunde.canta ca nu`ti da nimeni in cap [[vb aia]hee hee

| Ðεεα • ♥ a răspuns:

Bună. Păi de ce să nu te audă? Ţi-e ruşine dar dacă ai zis că te descurci binişor, lasă-i să te audă, te vor admira şi cine ştie poate vei avea norocul să mergi mai departe! big grin

Şi locuri unde ai putea cânta : baie, bucătărie, grădină, sufragerie, etc! Cântă pentru toţi, ai să te simţi bine, nu să simţi ruşine!

| danielagoldica a răspuns:

Canta in punga!