| Alexandrio a întrebat:

Am o problema Cant in stilul Falsetto. cand ma aflu pe langa cineva mai ales pe langa familie imi vine in minte ganduri cand imi ziceau ca nu am voce si brusc ragusesc nu mai pot atinge notele si nu mai am aer... la fel si cand sunt pe langa corpuri de oameni cel mai rau e ca nu le pot arata eu folosesc o tehnica pun 2 caiete si ma aud bine in stilul meu in + ating si note joase care le combin
si mi-se face o vibranta melodioasa din gat cand le urc dar asta se intampla doar uneori iar apoi se aude semnificativ urat, eu am niste mici deformatii osoase la piept am piept de porumbel
si nu stiu cum se controleaza diafragma...Va multumesc mult Funda...

Răspuns Câştigător
| SSJGohan3 a răspuns:

La tine problema este emotionala, iti este frica de esec si de aia ar trebui sa te concentrezi treptat pe a le arata oamenilor ca esti bun. Incepe cu prietenii, apoi cu cate un membru al familiei pe rand ca sa ai sustinerea lor sa iti poti dovedi tie si lor ca poti. Totul e un blocaj emotional, iti e frica sa nu gresesti, dar asta e ca sa treci peste trebuie doar sa incerciwinking ca doar stii ca poti! Trebuie doar sa te obisnuiesti sa vorbesti in fata lumii.

2 răspunsuri:
| Stavi_Alex_1987 a răspuns:

Da o ureche aici, un prof de canto renumit in state. Succes!
https://www.youtube.com/watch?v=Jv6EO4RRPAc