anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am observat ca de la un timp pe MTV nu mai este editie speciala "M is for Michael" in fiecare zi cum era imediat dupa ce a murit. Deodata parca au uitat toti de Michael nu am mai vazut nimic la televizor despre el.
Pe atunci toti erau "afectati" si dadeau tot felul de documentare despre el si acum`...

5 răspunsuri:
| DreamingAloud a răspuns:

Eu una nu prea stiam de el pana nu a murit auzisem ceva dar oricum mi-a parut rau... editia speciala dedicata lui a durat ceva mai mult decat ma asteptam sa o tina la tv dar trebuia sa te astepti ca odata o sa se termine cat crezi ca o sa regrete lumea dupa el sunt foarte putini celor care inca le pasa asa ca tine bravo

| Radioactive a răspuns:

Au fost documentare despre el, a fost ala pe MTV zilele trecute, am schimbat eu canalele si l-am vazut. Si pe U au dat intr-o zi o gramada de melodii. A aparut si piesa Hold my hand si nu se mai opresc sa o dea pe la tv. Te anunt eu ca nimeni nu l-a uitat si nimeni nu il va putea uita!

| curiozitatea a răspuns:

Da.asa este.Mereu ziceau ca M is for michael.si dupa aia au inceput sa scrie M is for music.
so au uitat de el... ce urat.
Si cat timp traia abia auzeai ceva de el.Cand a murit a devenit mai cunoscut. dar asta este.

| Cretakeritza a răspuns:

Acum oamenii uita de oamenii importanti.

| alexandramontana a răspuns:

Doar no sal regrete toata viata.