anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am observat că marea majoritate, de pe aici și nu numai, criticați gusturile muzicale ale adolescenților din ziua de astăzi. Când se pune pe aici o întrebare legată de Justin Bieber, One Direction, vă frustrați ca disperații în fața desktopului să răspundeți care mai de care cu toate cuvintele urâte care vă vin în minte, ca să-i criticați pe acești cântăreți(da, cântărețibatting eyelashes ) dar și pe cei care-i ascultă. Dacă noi îi considerăm drăguți, frumoși, talentați, din nou, nu trebuie să vă privească pe noi.
Aș vrea să vă întreb, ce vă privește pe voi chestia asta?
Fiecare ascultă ce-i place, nu ce vreți voi să asculte. Până la urmă, este o vorba: frumos e ce îți place ție.
Asta e muzica pe care noi, marea majoritate a adolescenților din zilele noastre, o ascultăm. Și ghici ce: ne place! Lumea nu stă pe loc, ci evoluează(sper că m-am exprimat bine) și mă refer în cazul de față, la faptul că se ascultă ce e mai nou. Nu putem să rămânem tot în trecut, să ascultăm muzică din anii '70, '80. Gusturile nu trebuie discutate și în niciun caz, să ne spuneți voi ce să ascultăm, cum nici noi nu vă spunem să nu mai ascultați The Beatles și muzica care vouă vă place și o considerați 'muzică bună'.
Deci, calmați-vă oameni buni și trăiți-vă viața voastră, nu pe a altora.

71 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

În primul rând, gusturile NU sunt subiective. E un clişeu ăsta. Cum te îmbraci, ce asculţi, ce citeşti(dacă), ce filme vezi sau ce hobby-uri ai spune multe despre tine ca om, despre capacităţile tale. Sunt şi discipline care se ocupă de astea, mai ales prin şcoli de muzică. Se numeşte Estetica Urâtului. Plus că tot ce am descris se înscrie în diverşi markeri psihologici. Totul nu e nici pe departe aşa subiectiv precum pare. Eu îţi pot demonstra de ce o anumită muzică e bună şi de ce proastă. Personal, nici nu am pomenit vreodată pe site de cei enumeraţi de tine. Nu înţeleg de ce eşti aşa nervoasă pe subiectul ăsta. laughing Dacă te trollează unii înseamnă că trebuie să-i asculţi? Faci ce vrei! Din punctul meu de vedere, sunt două feluri mari de muzică proastă: manelele şi porcăriile pe care le auzi la radiouri pentru retardaţi: Kiss sau Zu. Dacă asculţi Smiley sau alte rahaturi ai, oficial, gusturi mai proaste decât unul care ascultă Salam. Referitor la Bieber, Timbercucu şi cine mai e pe-acolo, mi-e indiferent.

PS. Iar a ascultă (şi) muzică veche nu înseamnă a rămâne în trecut, ci a privi cu încredere spre viitor.winking

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Ascult muzica care imi place, deci nu pot sa raspund de dragul unei intrebari si sa dau un raspuns pe placul celui care a postat intrebare.
Imi dau cu parerea si fiecare asculta ce ii place
Nu zic ca daca am crescut cu muzica anilor 80+ nu ascult si muzica actuala, ba chiar imi place, dar nu pot sa fac pe placul cuiva si sa accept ca imi place X-Y ...pentru ce as face asa?
O seara bunahappy

| anonim_4396 explică (pentru caramela):

Https://www.youtube.com/watch?v=Hq2oqloBxCM
va place?

| caramela a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, imi place love struck
Multumeschappy

Răspuns utilizator avertizat
| Fatamuntilor a răspuns:

Poate sunt cazuri izolate
Nu putem critica gusturile adolescentului de azi
In tot cazul nici muzica pe care o ascultam eu cand eram de varsa voastra nu mai acelasi cu cea de azi
Eram,, innebunita'' de cei la Scorpins de exemplu
https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ

| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

"erati", numai sunteti?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, ascult si acum cu placere big grin

| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Aa, inteleg. am crezut ca numai ascultati si ma miram, care era motivul laughing. am inteles eu prost.
am lasat o melodie mai sus, ascultati-o, cred ca o sa va placa big grin.

| Wøodenpints a răspuns:

Cum tu ai dreptul să răcnești în public din toți plămânii că muzica pe care o asculți tu e cea mai grozavă din univers și cât de mult îți place ție să auzi niște păpușei care behăie la microfon și se freacă unul pe altul, așa am și eu dreptul de a spune în public că ce-ți place ție e de căcat.
Și în cazul meu, am și o gălăgie de argumente cu care să-mi susțin afirmațiile. Nu mă refugiez și înconjor în "gusturile nu se discută, e frumos pentru că-mi place...etc".

| Duucu a răspuns:

Iti dau dreptate, fiecare e cu gustul lui. E deja absurd sa spuna cineva ca altul e mai inteligent, sau mai cult decat altcineva care nu se incadreaza in stereotipul sau. Gustul il defineste pe om, iar daca noi gasim ca acel om e intr-un anume fel, ne pastram opinia pentru noi, deoarece exprimarea ei nu o sa-i schimbe gandirea, ci doar ne pierdem timpul si calmul.
Foarte bine punctat.
(excludem manelele din discutie)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Singura care dispera in fata ecranului esti tu, cred. intru zilnic pe aici si nu am vazut pe multi sa ii doara sau sa se omoare ca il asculti pe patetocul ala de biber. ceilalti nu stiu cine sunt.

si inainte sa zici "aa altul care moare de ciuda pe biber", nu fatuca, daca tie iti place sa asculti toti ratati foarte bine. zice multe despre tine. dar eu zic ca e ratat doar pentru ca el a ajuns "sus" doar multumita fetelor de 12 ani, si acum are aree de vedeta. uita-te pe youtube, cate fete nu le face proaste si grase. nu vroia sa plateasca bani pe plaja ca e" ele e biber" domne. un ratat care a ajuns sus pe barba altora, si acum se """" si pe oamenii aia. o scursura umana. de aia nu as aprecia o persoana care o asculta.

si nu trebuie sa te doara de ce zic altii, sau eu sau oricine. lumea inca ma face prost ca ascult muzica clasica. mda, ca trebuie sa ascult eu muzica de rahat ca ratatul de care vorbeam sau manele.

| irinuk28 a răspuns (pentru anonim_4396):

Doamne, am mai zis, dar am obosit să repet din nou așa că dau un copy paste la un răspuns de-al meu, de la aceeași întrebare:

,, Eu nu ascult muzică pentru că vezi Doamne, aia e muzică bună. Nici n-am zis asta. Eu ascult ce-mi place mie, iar dacă mie îmi place o melodie, pentru mine e suficient. E bună și are toate calitățile, chiar dacă poate nu e foarte cunoscut cel care o cântă sau nu e atât de cunoscută piesa în sine etc. Dacă unii, cum te-ai descris pe tine, ascultați muzică doar de dragul că e veche și se asculta un anumit timp, sau doar pentru că e pe primele locuri într-un clasament, adică pe scurt, 'e muzică bună' etc, asta e treaba voastră, dar eu nu ascult doar pentru anumite aspecte.Cum e vorba aceea: 'văzut, plăcut, luat' pentru mine e 'văzut, ascultat, plăcut' (aici mă refer la o melodie) și cam atâtwinking."

Vreau doar să precizez că nu îmi pasă de persoana lui Bieber, chiar dacă, poate dau de înțeles că sunt una din disperatele după el, NU e așa. Doar îmi place cum cântă și ce cântă și punct. Eram sigură că se găsește cineva care va răspunde și nu va înțelege nici pe jumătate ce am vrut să spun, ci doar ce vrea el/ea să înțeleagă și vine cu răspunsuri doar pentru a critica. Vezi, ăsta e un exemplu de frustrat.

| anonim_4396 explică (pentru irinuk28):

Aha, eu sunt frustrat ca nu imi pasa mie ca tu asculti doar melodia si nu iti place si cine o asculta? esti tu idioata. pe nimeni nu doare in dos atat de mult sa astea sa se gandessca ca tine " da, ea asculta doar ca e in top 10", nu, cum asculti o melodie iti sare gandul la cine o canta. dar ce pretentii am eu la tine. cata ipocrizie e in spatele acelei voci, ma face sa imi fie greata doar cand ma gandesc la melodiile lui dara mite sa ii ascult muzica.

e cum ai spune " nu, eu ascult, o manea doar ca e frumoasa, ce mai conteaza alea care dau din fund si cocalarul care abia are 4 clasee, care canta melodia" cred ca nici 17 ani nu ai. de ce imi bat capul, nici eu nu stiu. dracu poate stie

Am 17 aniwinking și mai bine îți vedeai de treabă, sincer, adică nu știu ce te alarmezi așa de zici că vrei să mă împungi. Mai bine îți vedeai de alte treburi, oricum nu ajungi la nimic. Calmează-te!

Am zis ca imi bat capul aiurea nu e ca musc din tastatatura ca tine. incurci persoanele fatuca. laughing ai 17 cum am eu 17. sa fim seriosi astea de 14 ani asculta bibier, te rog. fii matura macar si nu mintii, sau mai bine taci ca te faci de rusine.

Nenică, de ce aș minții în legătură cu vârsta? Nu îmi e rușine sau ceva de genul, că la această vârstă ascult Justin Bieber. N-am de ce și nici nu văd rostul să mintwinking. Așa că vezi-ți de treabă, că mai de grabă tu de faci de râs prin atitudinea ta!

Bine ai dreptate, eu ma fac de rusine.ma duc sa ascult biber sa imi mai creasca repectul de sine

Drum bun!

Mersi. esti o draguta
chiar daca ai gusturi proaste cand vine vorba de muzica

Of Doamne, dacă vrei să ști, am auzit, dar nu le-am dat importanță. Asta este!

Da da da, vezi ca te si cred.
MINCIUNi

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Oricum 17 nu are, minte in legatura cu varsta pe pariu.

Cum am zis si eu dar si tu ai puncte valide, cum am mai vazut pe sus sa se zica, zice "gusturile nu se discuta" dar dupa daca zic ca imi place queen, face pe victima si ma face frstrat ca nu il ascult pe ala. laughing e haios totusi

Muzica clasica a fost si inca este apreciata. Inainte doar oamenii burghezi mergeau la asemenea concerte.
Muzica clasica este considerata de medici foarte buna pentru relaxare.
Si sa nu uitam de fur elise si de black swan pe care neaparat toata lumea le stie deci prost nu cred ca esti.

Uită-te peste întrebările mele.Deci dacă te interesează, convinge-te singur și treci peste orgoliu.;;)
http://www.tpu.ro/......a-semn-de/
Postată cu trei săptămâni înainte să împlinesc 17.

Gandirea ei :''Hai sa fac pe desteapta, ii jignesc pe astia pe aici la care zic '' eu mi-am spus parerea'' '' la care site-ul e de pus intrebari rolling on the floor

"Si sa nu uitam de fur elise si de black swan pe care neaparat toata lumea le stie deci prost nu cred ca esti." mersi, cred. ca tot vorbin de "per elisa" in cateva luni sper sa imi iau un pian, sau ceva de genul, abia astept sa invat sa cand multe piese, mai ales cea preferata, per elisa de beethoven. oricum pe langa clasica ascult si muzica pop si rock din ziua de azi, nu multa dar si aia totusi "veche" adica dupa 2010 nu am melodii. mi se par aiurea. dar cum am zis mai sus, e aiurea ca sunt oarecum mai mereu vazut "rau" ca nu ascult prostii si daca ascult muzica la pian sau melodia de la caramela, se uita astia de varsta mea toti urat la mine. bine ca numai pot eu de ce cred toti idiotii.

Nu ma pricep. Eu stiam de fur elise, dar te cred pe cuvant ca varianta corecta este per elisa. Dar ce varsta ai de se uita urat la tine?

Nu ma intereseaza, poti sa ai si 60 de ani ca varsta ta mintala nu depaseste 12 ani. Hai 13 ca stii sa folosesti diacritice si cratime.

Băi frate, pe bune, nu te plictisești?
Deja m-ai zăpăcit. Mai lasă și pe alții să se năpustească ca sălbatici, cu răspunsuri fără logică, poate mai vor și ei. Acum pe bune, nu știu de ce te doare pe tine în c*r de ce muzică ascult eu. Dovada clară că omul e tras din maimuță ești chiar tu. Nu ai frate cu cine să te înțelegi, zău. Pur și simplu m-ai obosit cu "inteligența" ta. Hai, mai odihnește-te puțin că sigur ești extenuat, de când îți macini creierul pe aici cu cunoștințele tale muzicale.
Nani bun!

Cred ca acum suferi si de nebagare in seama ca am postat doar lui depress. dovada clara ca omul e tras din maimuta e muzica care o asculti.

Na hai gata, că ți s-a răcit păpica.
Mergi și mănâncă și ia-l și pe @Endoryus de mânuță și treceți pe privat și criticați-mă acolo. Că atât vă duce mintea și caracterul.
Zici că ați scăpat din junglă.
Nu se poate înțelege nimeni cu voi sau să aibă o conversație civilizată, că una, două săriți cu critici, de parcă mi-ar păsa.
Hai, nani bun!

Stii ce soro, eu sunt fata orice ai face.
Si nu, nu soro, nu ma plictisesc. Imi place sa vad cum se ataca astea ca tine.
Nu, nu sunt de fata ca sa ma napustesc asupra ta. Si daca as fi fost tot nu as fi facut asa ceva, asta pentru ca sunt mult peste nivelul tau.
Nu stiu de unde ai tras tu o asemenea concluzie ca m-ar durea acolo asta pentru ca nu m-am plans laughing Mi-am dat seama si cat esti de desteapta la ce replici ai.
Nu stiu de ce, dar am impresia ca ori esti vreo atee ori satanista, nu stiu mai exact, insa eu sunt de parere ca ''omul se trage din Adam si Eva''.
Daca pui ghilimele la "inteligența" nu pari speciala.
Eu nu macin nimic si nici nu sunt extenuata, cu asemenea proaste ma confrunt mereu. Oricum, am bagat spaima in toti, mai ales in manelari (ma refer la oamenii pe care i-am intalnit) doar sa incerce sa se gandeasca sa pronunte numele unei manele si zboara pe geam. Tu nu ma sperii.
''Nani bun'' rolling on the floor nu stiu in ce captivitate traiesti, dar se potriveste de minune cu ''ti pup ma '' rolling on the floor
Replici banale de oameni enervanti.

Te rog nu insulta atei, ca vad ca o compari cu cei din "neamul meu" laughing. totusi hai ca e amuzanta, zica papa dar revine. pacat ca nu isi da seama ca de 5 posturi in coa" o iau la misto putin dar zice de mine ca sar de c.ur in sus.

cat despre faza cu seful meu, si lui ii place muzica clasica. acum un an chiar daca nu imi plac deloc cadourile, mi-a facut cadou un cd cu mozart si mi-a placut mult ce sa zic. chiar daca noi suntem si buni prieteni de familie, mereu ma amuza cand zice ca ar vrea sa asculte si fisa muzica ca mine, are doar 17 ani aia. dar fiecare cu gusturile lui.

Vezi cum te aperi, numai cu jigniri, atâta ști, copiluță!
Văd că îți place să vorbești cu mine și să îmi demonstrezi cât de penibilă ești. Adevărul e că ai ce vorbi cu mine. Ți-aș putea preda ore de educație într-o zi și ți le-aș preda din milă, fiindcă ai nevoie. Bolile mintale sunt grave. Poate n-ai scăpat din junglă, dar de la școala de corecție, pot să jur.Nu îmi permit să te insult mai mult, de fapt nici nu te-am insultat, ți-am spus adevărul. Eu spre deosebire de tine, am cei 7 ani de acasă și nu mă cobor la mintea ta.Deci te rog frumos, du-te înapoi de unde ai venit!

Nu insult o anumita grupa de oameni fara sa-mi faca nimic, dar trebuie sa fie reciproc. Aoleu, esti si tu... Vai, pacat de tine. Vezi ca Vivaldi era de profesie preot.
Stiu ca odata ne-a pus profu de muzica sa ascultam la ora Vivaldi ''Anotimpurile'' si bineinteles, cum la scoala pleci la pachet cu o pereche, doua de casti n-am auzit nimic.
Ce se asteapta la o fata de 17 ani? laughing Daca ea nu are placere.

Ești mai mult decât penibil. Ai fost să papi și iar ai revenit.
Ce ți-i și cu încuiații ăștia la cap, le intră pe o ureche și le iese pe cealaltă
Te faci de râs singur, nu mai iei pe mine la mișto.
Dacă ai avea ceva în creierul ăla, nu ți-ai mai bate capul, dar văd că te ajuți de @Depress, să te mai susțină în joculețul tău că altfel, abandonai de mult. Adevărul e că faceți echipă bună.Nu vă lăsați!
Tăntălăul și gogmanul (varianta feminină) rolling on the floor. Cum v-ați descoperit. Noroc cu întrebarea mea. Bravo!

| Gizăz a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt ambele corecte. Una e în germană, alta în italiană. Nu înseamnă că una e corect şi alta greşită. Fiind neamţ, cea în germană a fost prima. Dar chiar nu contează cum îi zici. Iar marea majoritate nu e greşit.

"Vai, pacat de tine. Vezi ca Vivaldi era de profesie preot." ma confunzi cu ateii care doar sa auda cuvantul dzeu fac spume la gura. sunt genul care nu da 2 bani pe ceea ce crezi sau nu, dar cateodata ma cam amuza prostia multora.
cat despre vivaldi sa stii ca sunt dezamagit ca nu ai ascultat laughing, are melodii foarte frumoase.
e genul de obsedata de fb telefon, ca majoritatea inteligentelor din ziua de azi.

Imi place cum vrei sa pari matura si culta dar stii doar sa insulti si sa iei la misto ca o mahalagioaica. esti penibila. e ultimul post catre tine, ca deja devii penibila peste limita bunului simt.

Nu am fb. Car telefonul dupa mine doar ca sa ascult muzica.
Si te rog sa nu ma compari cu cineva, mai ales cu majoritatea.

"inteligentelor" era sarcasm. interpretezi gresit observ laughing

Eu penibilă? Mahalagioaică? Uită-te la tine și nu vorbi de minewinking. Nu îți prea convine că nu ai cu cine să fii șmecher! Vai și-amar. Și acum gata, că m-ați stresat destul și trebuie să șterg întrebarea că ați trecut de ora de culcare și altă modalitate nu găsesc, măi, că altfel nu vă mai opriți. Țțțț! Copii bezmetici.

A nu, nu am interpretat gresit, ai zis ''ca majoritatea''. Nu-mi place sa fiu comparata.

Esti proasta nu penibila, mai ales la raspunsul cu tantalau si gogoman.

| anonim_4396 explică (pentru Gizăz):

Este pleonasm, de aceea este gresit.
Stii tu, nu exista ''mica majoritate''.

Dacă 51% dintr-un grup e de acord cu o anumită propunere, atunci acel grup are o mică majoritate. Dacă e vorba de 80%, atunci e vorba de o mare majoritate Vorbele lui Pruteanu, nu ale mele.

Eu stiu ca ''majoritate'' inseamna partea mai mare dintr-un intreg. Avand in vedere ca este partea mai mare, nu este corecta expresia ''marea majoritate''.

Pruteanu spune, nu eu. Uite aici explicaţia:

http://www.pruteanu.ro/4doarovorba/emis-s-026-lustratie+maj.htm

Iar în cazul în care te-ntrebi ce autoritate a avut dânsul, uite:

http://en.wikipedia.org/wiki/George_Pruteanu

Schimbarea este actuala si pe mine asa m-a invatat doamna profesoara.
Pana in momentul de fata am intrebat 3 profesoare de romana ca sa fiu sigura si toate mi-au spus la fel. Una avea 24, alta 49 si a treia 72.

De fapt, linkul ăla are câţiva ani buni. Nu-ţi mai pune atâta bază în profesori. Sunt tot oameni.

Ok happy

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasati mai fata in pace sa faca degetica cand se uita la clipurile celor de la One Direction, ce aveti cu ea?

| anonim_4396 explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Voiam sa iti zic sa te duci si tu sa te impusti dar noroc ca am mai citit odata si am inteles bine laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia vezi ce spui despre muzica veche.
Muzica veche inseamna Metallica, Nirvana, Bon Jovi, Rolling Stone, Depeche Mode, The Cranberries, Megadeath, IronMaiden, Queen s.a.m.d

Cred ca The Beatles e singura trupa pe care o stii.

Prin faptul ca spui astea nu pari mai interesanta, pari mai proasta.
Prima data ai zis sa nu ne mai luam de 1d si jb. Pe urma '' ''Gusturile nu trebuie discutate'' si termini sa nu ne mai consideram muzica buna.

Din punctul meu de vedere nu poti compara o manea la intamplare cu o melodie veche de la Queen, asta pentru ca nu poti compara.

Daca tineai mortis sa spui asta, trebuia sa spui cuiva careia ii pasa, nici unul de aici nu a zis " A, bravo, mare dreptate ai ''.

Ai picat prost.

Sa stii ca nu cred eu ca stie despre vreo banda de sus. nu sunt multi care asculta Queen sau restul.

Ei na, dacă nu îmi place muzica veche, îmi spun părerea și nimeni nu îmi interzice asta, cu atât mai puțin, tu oh go on.
N-am picat prost, voi toți faceți asta prin atitudinea vostră și prin modul în care judecați, de parcă voi sunteți în măsură să faceți lucrul acestawinking.
Fiecare e liber să ascult ce-i place. Ce aveți voi cu alții, nu pot să îmi dau seama. Vedeți-vă de gunoiul din ograda voastră.
Vezi, tocmai ce am spus de frustrații care se aruncă cu critici doar când văd JB sau 1D.

Tu zici de mine dar faci pe altii care nu asculta muzica aia frustrati. frumos laughing

Dupa ce ca ai un caracter miserabil mai ai si tupeu.
Uite care e treaba, ai zis de gusturi ca nu se discuta doar ca sa pari mai altfel si nu pari.
Tu nu-mi dai mie ordine sa nu te contrazic ca si asa nu o voi face.
Eu contrazic pe cineva cand stiu ca am dreptate, iar in cazul tau am.
Zi-mi ce inseamna ''frustrat'' happy, dar cu ale tale cuvinte nu pe alea din DEX.
Esti penibila, pe cuvant si uite si de ce :
''Gusturile nu trebuie discutate'' insa tu iti spui gustul despre muzica veche, ti-ai incalcat propia regula :O
Alta abatere :''modul în care judecați'' desi tu ai spus ''Gusturile nu trebuie discutate''.
''Fiecare e liber să ascult ce-i place'', iar pe urma... '' am spus de frustrații care se aruncă cu critici doar când văd JB sau 1D.''
rolling on the floor Acum intelegi?

Sa stii ca tu crezi bine, ea ii stie doar pe 1d si jb

rolling on the floor bine, termină, zău. Nu mă complic cu voi, voi înțelegeți doar ce vreți, nu ceea ce trebuie. Păi gusturile nu se discută, eu doar mi-am spus părerea, nu am pornit o conversație cu tine pe tema asta. Acum, încetează, te prea întreci pe tine însuți cu chestii prin care doar te lauzi că ești mai presus ca mine și nu ești. Dacă erai, îți vedeai de alte întrebări și nu îți băteai capul cu caracterul meu "jegos". De atitudinea ta ce să mai vorbim.Nu îmi pasă de trupele vechi, nu mă interesează. Acum gata, calmează-te!

E clar, nu ai gasit in DEX definitia pentru ''frustrat ''

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aa, si inca ceva, expresia ''marea majoritate'' nu este corecta din punct de vedere gramatical.
Degeaba scrii cu diacritice.

Pai fara o luna, am 21. si ma refer ca si la liceu era asa ( l-am terminat anul trecut) dar si astia la munca. sefu ce ma "vede bine " in rest toti zic ca sunt "ciudat". poate de aia nu am prieteni laughing. rar gasesc oameni cu acealeasi gusturi si aceeasi mentalitate ca a mea, mai ales la varsta mea.

Eu sunt ciudata prin felul in care ma comport si am prieteni si-s mai mica de ani fata de tine. Doar ca si ei se cam sperie de mine si niciodata nu tin pasul, dar e in regula. Cu toate ca avem gusturi total diferite ne intelegem.
Seful te vede bine... hmm... asta inseamna ca are o varsta mai mare, si cum e in varsta este mai intelept, poate chiar e ceva de ''bine'' happy

| irinuk28 a răspuns:

Gata, că m-ați stresat destul și trebuie să șterg întrebarea că ați trecut de ora de culcare și altă modalitate nu găsesc, măi, că altfel nu vă mai opriți. Țțțț! Copii bezmetici.

| Salahadin73 a răspuns:

"Eu nu înțeleg un lucru: când e atâta frumusețe întreagă pe lume, cum pot să mă duc să mă uit la firimituri, când eu am bucuria integrală a frumuseții?"

Ce parte a creierului nu functioneaza corect de asculti chestiilea alea? De ce as asculta rahaturile alea sinistre cand exista Charlie Parker, Queen, Led, Pink Floyd, Dizzy Gillespie, John Lee Hooker, A. Franklin, The Doors si multi, multi altii(da, probabil nici nu ai auzit de ei)?

"Lumea nu stă pe loc, ci evoluează"-"bă ejreal"? Despre ce evolutie vorbim? Am trecut de la Nina Simone la Minaj, de la Ray Charles la Drake, de la Led Zeppelin la One Direction...mda, halal evolutie.
"acești cântăreți(da, cântăreți)"-Am ras. Oamenii si formatiile pe care le-am enumerat au pus bazele muzicii, au creat-o, cei enumerati de tine sunt doar niste...glume proaste.
Si nu, nu sunt frustrat, sunt doar scarbit.

| florin96ak47 a răspuns:

Toti baieteii "urasc" 1D si JB din cauza efectului de turma. Daca majoritatea persoanelor urasc ceva, si oaia va uri acel ceva, iar daca majoritatea persoanelor apreciaza ceva, si oaia va aprecia acel ceva. Toata ura asta ii imbogateste de fapt pe 1D si JB, deci pe ei oricum nu ii deranjeaza.
Toata lumea este libera sa asculte ce vrea, dar daca asculti manele, asta nu e o scuza, ramai prost!