Cum tu ai dreptul să răcnești în public din toți plămânii că muzica pe care o asculți tu e cea mai grozavă din univers și cât de mult îți place ție să auzi niște păpușei care behăie la microfon și se freacă unul pe altul, așa am și eu dreptul de a spune în public că ce-ți place ție e de căcat.
Și în cazul meu, am și o gălăgie de argumente cu care să-mi susțin afirmațiile. Nu mă refugiez și înconjor în "gusturile nu se discută, e frumos pentru că-mi place...etc".
Eu stiu ca ''majoritate'' inseamna partea mai mare dintr-un intreg. Avand in vedere ca este partea mai mare, nu este corecta expresia ''marea majoritate''.
Pruteanu spune, nu eu. Uite aici explicaţia:
http://www.pruteanu.ro/4doarovorba/emis-s-026-lustratie+maj.htm
Iar în cazul în care te-ntrebi ce autoritate a avut dânsul, uite:
http://en.wikipedia.org/wiki/George_Pruteanu
Schimbarea este actuala si pe mine asa m-a invatat doamna profesoara.
Pana in momentul de fata am intrebat 3 profesoare de romana ca sa fiu sigura si toate mi-au spus la fel. Una avea 24, alta 49 si a treia 72.
Toti baieteii "urasc" 1D si JB din cauza efectului de turma. Daca majoritatea persoanelor urasc ceva, si oaia va uri acel ceva, iar daca majoritatea persoanelor apreciaza ceva, si oaia va aprecia acel ceva. Toata ura asta ii imbogateste de fapt pe 1D si JB, deci pe ei oricum nu ii deranjeaza.
Toata lumea este libera sa asculte ce vrea, dar daca asculti manele, asta nu e o scuza, ramai prost!
De fapt, linkul ăla are câţiva ani buni. Nu-ţi mai pune atâta bază în profesori. Sunt tot oameni.
Iti dau dreptate, fiecare e cu gustul lui. E deja absurd sa spuna cineva ca altul e mai inteligent, sau mai cult decat altcineva care nu se incadreaza in stereotipul sau. Gustul il defineste pe om, iar daca noi gasim ca acel om e intr-un anume fel, ne pastram opinia pentru noi, deoarece exprimarea ei nu o sa-i schimbe gandirea, ci doar ne pierdem timpul si calmul.
Foarte bine punctat.
(excludem manelele din discutie)
"Eu nu înțeleg un lucru: când e atâta frumusețe întreagă pe lume, cum pot să mă duc să mă uit la firimituri, când eu am bucuria integrală a frumuseții?"
Ce parte a creierului nu functioneaza corect de asculti chestiilea alea? De ce as asculta rahaturile alea sinistre cand exista Charlie Parker, Queen, Led, Pink Floyd, Dizzy Gillespie, John Lee Hooker, A. Franklin, The Doors si multi, multi altii(da, probabil nici nu ai auzit de ei)?
"Lumea nu stă pe loc, ci evoluează"-"bă ejreal"? Despre ce evolutie vorbim? Am trecut de la Nina Simone la Minaj, de la Ray Charles la Drake, de la Led Zeppelin la One Direction...mda, halal evolutie.
"acești cântăreți(da, cântăreți)"-Am ras. Oamenii si formatiile pe care le-am enumerat au pus bazele muzicii, au creat-o, cei enumerati de tine sunt doar niste...glume proaste.
Si nu, nu sunt frustrat, sunt doar scarbit.
Lasati mai fata in pace sa faca degetica cand se uita la clipurile celor de la One Direction, ce aveti cu ea?
Voiam sa iti zic sa te duci si tu sa te impusti dar noroc ca am mai citit odata si am inteles bine .