| AFictionalReality a întrebat:

happy Am remarcat ca tot mai multe persoane catalogheaza (chiar judeca!) un om dupa gusturile sale muzicale (Gen:"Spune-mi ce muzica asculti ca sa-ti spun cine esti"). Dupa parerea mea, nu muzica il face pe om, poate contribui, eventual, in formarea unui caracter, dar asta nu inseamna ca poate defini si personalitatea. Exista oameni surzi, afoni sau oameni pentru care pur si simplu muzica nu are valoare.Ei cum vor fi judecati? Asta lasand la o parte faptul ca noi nu avem dreptul de a judeca o persoana. Este o greseala pe care o facem (cu totii) din impuls. Muzica ar trebui criticata/apreciata separat de oameni, si invers.
Pe majoritatea dintre noi ne intereseaza acest element numit "muzica" in "dosarul" unei persoane, dar cat de important este acesta, pana la urma? Ce se intampla daca ne nasteam intr-o perioada in care nimeni nu stia de muzica? Observati si voi ca ne lasam mult prea influentati...dar vi se pare normal sa judecam un om dupa genurile de muzica pe care le asculta?

P.S Vreau argumente.

1 răspuns:
| emilitalia a răspuns:

Chiar nu este normal a judeca o persoana dupa gusturile muzicale. Acest "mod" de judecata a aparut din momentul aparitiei manelelor. Pana atunci nu am auzit pe cineva catalogat deoarece asculta muzica simfonica, dance..etc. Asta este viata cu ciudateniile ei. Eu unul ascult absolut orice gen muzical. Unele mai mult iar altele mai putin. De obicei se spune ca genul muzical il asculti in functie de cum te simti. Foarte buna postarea ta dar vad ca nu se inghesuie multi sa raspunda. Oare de ce?

Întrebări similare