Cum adica parere de turma?
De ce vrei sa lasi totul in urma?
Eu iti zic parerea mea
Poezia e destul de re.
Rime poa' sa faca orisicine
Uite cum merge trenu' pe sine.
Acum eu te las
Cred ca am intrat in impas.
Cand vad o parere de turma interesul mi se curma
Una si aceeasi persoana, putini sunt cei ce mai au o opinie personala
C.f.r-istule, nu ne pasa de trenu tau pe sine
E adevarat rime face oricine dar nimeni nu tranzmite un mesaj cat de cat bine
O rima facuta cu cap, pe un intrumental iti patrunde in mental asta e rap.
Tu ti-ai facut publica "creatia". Ne-ai intrebat ce parere avem. Eu mi-am spus parerea si repet: Nu-mi place, versuri fara sens, fara rima, sari de la un subiect la altu': "Au avut in curte o rata, da' le-au furat-o vecinu".
Daca vrei sa devii mai bun, invata sa accepti si criticile. Nu m-am bagat eu aiurea in seama, ci tu ai cerut parerea.
Am impresia ca ai fi vrut sa fii lingusit: "vaaai, ce versuri frumoase si pline de sens. fruuumooos. funda? "
Poate ca tu vrei sa transmiti ceva prin acele versuri, dar mai trebuie lucrat. Exerseaza mai mult.
Varule, accept orice parere. Nu vreau linguseli, ba dimpotriva vreau injuraturi. Cu cat ma injuri mai tare, cu atat ma ambitionez mai mult. Iti multumesc, ca ti-ai facut timp sa-ti dai cu parerea. Asta nu e singura ''piesa'' mai am cateva, si tocmai d-aia am facut-o publica, deoarece vreau sa vad reactii. Daca esti dispus sa-ti dai cu parerea si la o alta piesa, as ramane recunoscator. Numai bine.
Felicitari! Mai sunt pe alocuri versuri care nu rimeaza corespunzator, dar in gereral e frumos ce-ai facut, bv!
Mult succes pe viitor cu asta!
Daca ai oferi mai mult ritm, ar iesi mai bine... asta e parerea mea. O poti continua, dar ai grija la ritm, rima si masura!
Nu-mi place rimele tale las de dorit... incearca ceva mai comercial ca underground nu-ti iese...