| adutzadragutza a întrebat:

am auzit ca vine justin bieber in Romania, in primavara, este adevarat, cel care ma lamureste evident funda, fara raspunsuri urate, daca nu dau stupid happy

Răspuns Câştigător
| Bibbixoxo a răspuns:

Pai da.la televizor a spus ca Justin va veni in Romania ca sa ii ajute pe copii nevoiasi.Si am gasit si pe internet cateva stiri cu acesta zicand ca va veni happy

16 răspunsuri:
| gabriela007 a răspuns:

Eu cred ca o sa vina. Intrebare: tu crezi ca mi-e frica ca tu imi dai stupid?

| Available a răspuns:

Da vine... e in negocieri cu primaria bucurestiului... a zis la TV

| haiZI a răspuns:

Circula in presa zvonul ca ar urma sa vina si a declarat si el asta. Data exacta cand urmeaza sa o faca nu a fost stabilita inca.pa

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

Vine in varahappy.

| andreeaaa1 a răspuns:

Buna! Eu am auzit la tv la stiri.Nu se stie cu exactitate daca vine, dar poti s te documenteziwinking

| YepIsSuspended a răspuns:

Nu are cum... daca venea iti dai seama cat tamtam se facea prin ziare si la televizor?

| RaR a răspuns:

M. u. i. e bieber

| adutzadragutza explică:

Pai acum trebuie sa declar fundita. Fundita ii revine lui Bibbi. Bravo si mersi de raspuns.

| Gabitzooo a răspuns:

In 2011 http://twitpic.com/1ckgab/full nu-s fanna

| Herr a răspuns:

Intradevar va veni, dar nu inteleg de ce fanele, sa spun asa sunt foarte atrase de el, sunt pusti mai draguti decat el, si deschideti-va ochii, el nu se uita la voi, nici la celelalte fane, pentru el sunteti doar niste simple admiratoare, care din banii vostri el face audienta, muzica etc.

Si acum ca tot am vazut ca dai stupid, chiar te rog.happyDumnezeu ti-o intoarce, si cand zic asta, o zic bine.happyCrede-ma!

| radugeorge25 a răspuns:

Eu nu stiu de acest zvon. dar am auzit ca el a pus fani din toate tarile sa voteze unde vor ei sa concerteze si va veni in cea mai votata tara. noi pana acum avem vreo 6000 de voturii, dar lidera este coreea de sud parca.eu asa am auzit din ce am mai citit si eu.

| Deeliaa a răspuns:

Nu am auzit...Totusi eu cred ca nu vinethinking

| Emii_7808 a răspuns:

Hey, esti fana justin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine in ferentari concerteaza in spatele blocului dupa care ii va fi incendiata masina (range roverul ala de la jay-z) si batutlaughing