Eu la inceput as recomanda un profesor sa iti arate ''smecheri'' si ''trucuri'' de care o sa te lovesti mai incolo. La fel si cu acordurile poti sa le mai infloresti /si mai binen este cu profesor\( parerea mea)
Faci cum vrei și cum ți se pare mai bine. Dacă simți că nu te descurci, ia lecții. Eu cânt la orgă de aproape doi ani singur, singurel și cânt chiar bine. Și la chitară cânt de o lună, tot singur, și mă descurc destul de bine. Mie mi-e mai bine fără profesor, am încercat și nu mi-a plăcut deloc. Dar dacă tu simți că te-ai simți mai bine cu profesor, ia lecții. Fă cum simți că e bine.
Baftă
Aici nu depinde daca ti se zice ca poti ori ba. Daca vrei cu adevarat sa inveti sa canti la orga nu vad care ar fi obstacolul. Atata timp cat iti place un lucru totul va fi din ce in ce mai usor. Pas cu pas si vei vedea ca te vei multumi mai mult dupa ce vei vedea ca ai reusit ce ti-ai propus, nu strica si putin ajutor ^^v
Imi pare rau sa iti spun dar neaparat ai nevoie de un tutore. Tu cu cine ai invatat sa faci cazurile la romana sau probleme la mate? Cu profesorul.Iti trebuie profesor fiindca stiu prin ce treci fiindca asa am facut si eu cu chitara...am incercat sa fac singur dar nu am reusit.Neaparat iti trebuie profesor. Sper ca te-am ajutat!