| anaMARIA a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru persoanele ceva mai mature, ca probabil cei de varsta mea habar nu au :d Cand eram mai mica, mama avea o caseta cu melodii, dintre care 2 cantate de un baietel (parea mai micut dupa voce)... Una din ele era trista, despre mama lui care murise, iar el se ducea la mormantul ei (in melodie cel putin) si cealalta despre o excursie...imi amintesc versurile "ma uitam in ochii ei si imi zambea/eu ii fac cu ochiul si-mi face si ea/o-ntreb cum o cheama, fata mi-a raspuns/si-uite-n tabara am ajuns " sau ceva de genul :d Stiti cumva despre ce melodii e vorba? Sau cum il cheama pe baietel? Eventual si daca gasesc melodiile undeva pe net?

Răspuns Câştigător
| Akasha_2806 a răspuns:

Nu prea sunt cunoscatoare de astfel de genuri muzicale dar cred coincidenta face ca zilele trecute sa ma amuz pe seama unor melodii.Deci cred ca si cel despre care vorbesti tu sunt de fapt "Zorile din Galati"...Incearca asa.

1 răspuns:
| anaMARIA explică:

Multumescccc muuultt Akasha :d :x >:d< Nici eu nu sunt o fana a acestui gen muzical, dar melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=jE5LdxsZ18s&feature=related imi placea foarteeee mult de cand eram mai micuta :d si tot incerc de vreo 3-4 ani sa o gasesc. Multumescc mult mult mult de tot inca o data!