anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru rock-eri sau emo..sau toti astia. Voi traiti in aceiasi lume cu noi? Acum nu va spun ca de ce nu ascultati manele, nici eu nu ascult incontinuu, dar la petreceri dupa cateva beri va rupeti pe ele..Chiar nu va inteleg, va simtit bine daca sunteti diferiti de ceilalti? Va spun clar nu aveti admiratia mea si stiu ca nici nu aveti nevoie de ea, dar traiti pe alta lume sincer!

Răspuns Câştigător
| JustMusic a răspuns:

Nu sunt rock-erita si nici emo, dar WQT si Mihai au dreptate, EXAGEREZI.Eu ascult toate genurile de muzica de la manele pana la rock, exista petreceri super si fara manele si cu manele.Se simt bine asa cum sunt, fiecare are ceva diferit de ceilalti, iar ei sunt oameni carora nu le e frica sa arate cine sunt si ce le place, astia sunt si fie ii acepti fie ii fasi in pace, nu trebuie sa ii judeci, rock-eri adevarti nu sa=r lua de muzica ta chiar daca lor nu le place.Nu au nevoie de admiratia ta, dar pe a mea o au oricum si nu traiesc pe alta lume tu nu poti sa ii vezi asa cum sunt si ii izolezi, pentru tine cei care nu sunt ca tine sunt niste ciudati.

35 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Lps-ul din numele tau ar face vreo referire cum ca matale esti la un liceu cu profil sportiv? Nu de alta, da' esti la fel de destept ca Nilă Costea.

Ceea ce voi nu puteti intelege este ca unii oameni sunt in asa fel construiti incat fie nu pot suporta manelele, fie nu pot suporta in general, conceptul de petrecere si dantuiala, fie ambele.Nu traiesc pe alta lume, desi sunt nebun cu acte, dar prefer sa spun ca voi sunteti pe alta lume.Voi, astia de ascultati mizerii, la care intra mult mai multe melodii decat simplele manele, sunteti vreo 95% si ascultati cred ca mai putin de 5% din muzica de circulatie.Ce 5%, ca nici 0, 5% n-o ascultati. Ceea ce va face pe voi un fel de zombi, cu ochelari, arzand-o pe la petreceri dubioase, plini de voi.Problema e ca unii din cei ce asculta rock chiar sunt diferiti complet de voi.Vezi tu,muzica iti largeste orizonturile si mai iesi din vizuina in care esti bagat, incepi sa-ti dai seama ca nu tot ce-i pe farfurie trebuie halit, intelegi? Pana una-alta, prefer sa fiu oricand diferit de niste zombalai cu arfe, care n-au nimic ce sa-i defineasca, fiind o simpla masa amorfa.Na,mai invata un cuvant,"celalantule"!

| Downfall a răspuns (pentru Dumnezău):

Bine spus, nea' Dumnezău. Subscriuhee hee

Răspuns utilizator avertizat
| Downfall a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Am avut probleme tehnicehee hee Deci ce mai faci, domnişorule? happy

| Polaris a răspuns:

Vrei să spui că nu mă admiri? Am ucis pentru mai puțin de atât.

| Woodenpints91 a răspuns:

Am două variante. Să încep să te iau la mişto, sau să te las în pace.
Mişto n-am chef să fac de tine, a făcut oricum natura, aşa că te voi lăsa în pace.
Dar hai să-ţi dau o temă: du-te într-un bar de rockeri, sau opreşte-l pe stradă pe unu cu plete şi spune-i asta. O sa vezi că-şi face efectul mai repede ca nurofen.

| Teolps a răspuns (pentru Woodenpints91):

De mine a facut misto natura? laughing) Nu am cum sa ma pun cum voi sunteti multi asa e,dar pe strada un cuvant nu scoateti, poate multi dupa ce trec de tine incep sa rada, de mine nu, in fine, astia sunteti happy

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Teolps):

Sunt din galaţi. Dacă eşti de prin zonă, vino mâine dimineaţă prin centru, pe unde-s facultăţile, să vedem care din noi scoate primul un cuvânt.

Mi se pare şi aiura ce zici tu. În cele mai multe cazuri, sunt aproximativ 5 cocalari înguşti la minte care n-au altceva de făcut decât să se ia de un puşti de maxim 16 ani care ascultă rock, acesta fiind singur. Când este imposibil sa-ţi iei un pumn în gât, da, te dai cocoş. Penibil oricum.

| Mangustă a răspuns:

Trebuia sa pui intrebare pentru majoritate, nu mai e amuzant daca o sa primesti numai raspunsuri contra.
Dragule, nici eu nu am destula admiratie s-o impart cu tine laughing Suntem chit acum. A da, sa nu uit sa te intreb, eu traiesc pe planeta Pamant, intr-o lume cu un fel de specimene cica trase din maimute sau ceva de genu, tu cam pe ce lume traiesti (nu de alta, dar sa-mi reglez si eu busola ca m-am pierdut dupa intrebarea ta)?

| Teolps a răspuns (pentru Mangustă):

Stiti ceva, vroiam sa va vad cam cat va agitati si cam ce genuri de raspunsuri imi dati.M-am convins, sunteti speciali rau, dar in fine laughing.App comentam mai devreme dar am fost plecat happy..Si daca sunt la un liceu sportiv, asta nu inseamna ca fac fotbal.winking Eu nu as fii niciodata ca voi, NICIODATA!

| FadetoBlack a răspuns:

+ 1
Bine spus!

| Delicacy a răspuns:

Este mai frumos să trăieşti într-o altă lume...

| Teolps a răspuns (pentru Delicacy):

Da,poate ai dreptate, dar nici sa iesi complet din lumea in care traim happy

| Delicacy a răspuns (pentru Teolps):

Ce anume te determină să spui asta?

| IndiferentXD a răspuns:

Pe cine crezi ca intereseaza admiratia ta laughing!
Esti o dovada vie ca o persoana poate trai fara creier!

| Teolps a răspuns (pentru IndiferentXD):

Aceeasi parere am si eu despre tine..eu mi-am spus punctul de vedere despre voi..si normal vad ca sunteti destul de multi pe aici laughing Pana la urma sunteti tot oamenii, dar stilul vostru de viata nu imi place, deloc happy

| SugarSkull a răspuns (pentru Teolps):

Imi place de tine, vrei sa ne intalnim?

| Teolps a răspuns (pentru SugarSkull):

Du-te frt de aici, eu v-am spus parerea mea si nu o sa mi-o schimb, muzica voastra e muzica voastra, dar stilul vostru de a va imbraca si mai multe e aiurea.e viata voastra dar multi au aceeasi parere ca si mine despre unii ca voi..Sunt si rock-eri de treaba care merita respect, dar sunt putini si pe aici nu am gasit niciunul...Ati inceput cu raspunsuri de zici eu nu stiu nimic sau mai stiu eu ce, sau credea-ti ca ma speriati laughing..Singurul raspuns care il pot lua in considerare e cel care i-am dat favorit: MyLiveIsMusic...

| IndiferentXD a răspuns (pentru Teolps):

Stilul vostru? care vostru happy, prietene nu suport muzica rock, nu ma intereseaza cine asculta si dc... pe viitor vezi'ti de viata si problemele tale! Parerea ta este egala cu 0! asa ca
Tetrailes bahtalo!

| SugarSkull a răspuns (pentru Teolps):

Imi place ca te iei de stilul nostru de imbracaminte cand tu scrii credea-ti.
Si eu care credeam ca vrei sa fim prieteni ca sa ma aduci pe calea cea dreapta... me sad.

| BlackFuneral a răspuns (pentru Teolps):

Care stil de viata?
Cred ca toti suntem la fel, mergem la scoala/servici, ne cacam pe noi in fata profilor/sefilor.s.a.

| Maya2014 a răspuns:

Nu-i poti pune pe toti in aceeasi oala.
Multi au mai multa minte si mai mult suflet decat orice specimen imbracat la "moda".
Nu stiu de unde vine atata ura. Daca stam bine si ne gandim,ei nu se leaga de nimeni, isi vad de viata lor(nu ma refer la cei care merg noaptea prin cimitire si fac fel de fel de "minunatii").Cei care se dau mari "macho", indiferent ce gen de muzica asculta, mi se par de pe alta lume, nu cei care isi vad de treaba lor.
Felul cum se imbraca e tipic stilului lor, nu avem dreptul sa judecam.
Eu stiu multe persoane de genu si sincer mi se par de treaba si foarte sociabili.

| Teolps a răspuns (pentru Maya2014):

Sincer as dori si eu sa cunosc un rocker care sa-mi fie prieten, nu sunt vreo panarama de baiat..nu m-am legat niciodata de niciunul, dar totusi imi par destul de necomunicativi..nush poate ca si eu ii cam evit. App Downfall scuze am crzt ca mie mi-ai adresat intrebarea, nu am fost..am crezut ca e una deia ironica.laughing

| diwa a răspuns:

Si cum de ai tupeul sa mai si spui ca asculti manele? nu e destul de rau ca le asculti deja? societatate de c*c*t

| FloRyX002 a răspuns:

Bai frate eu sunt rockerita si iti repet! emo si rock-eri nu sunt acelasi lucru!
ducetiva dracu de manelistii!
ca daca asculti alte genuri de muzica crezi ca suntem ratati sau ce?
nu prea cred...eu nu am treaba cu manelele ci cu manelistii care se iau de tine dintr-un anume motiv:gelozia,

nu suport felul cum se uita lumea la un rockar de parca ar veni din alta lume
NU E CORECT!
avem o lume a noastra dar nu inseamna ca suntem mai putini egali ca voi
am prieteni care asculta si manele dar ma inteleg bine cu ei deoarece ma inteleg si ei pe mine
si sa nu va mai credeti asa de tari ca nu suteti manelisti si nu spun ca noi rockari suntem nu stiu ce
dar gandim altfel si stim ce e aia suferinata
nu-ti dai seama ca un copil ignorat la scoala sau acasa se face emo?
pentru ca n-are cu cine sa comunice doar intre ei si atat!
e un copil abandonat asta e unEMO!

| Teolps a răspuns (pentru FloRyX002):

Eu stiu ce e ala rocker si ce e ala emo...am folosit un "Sau" daca vedeti...Eu m-am referit in general la toti care va comportati asa. Adica puteti sa ascultati rock, dar de ce nu va imbracati ca noi, de ce nu va purtati ca noi..asta m-a facut sa pun intrebarea de mai sus..si poate ca am gresit formulare dar..si app eu nu sunt manelist, cateodata nici eu nu le suport dar mai ascult cate o melodie frumoasa happy.Iar pentru Downfal: Eu fac destul de bine, tu?

| FloRyX002 a răspuns (pentru Teolps):

Ma nici nu stiu cum sa-ti explic
ai crede ca un rockar s-ar imbraca in roz?
nu prea cred!
asa este stilul nostru!
FUNDA?

| KillingIsMyHobby a răspuns:

Concepția voastră, cum că noi am asculta manele la petreceri, este complet greșită. Așa cum au mai spus și alți rockeri, fără speranțe de vindecare și care nu merită să trăiască pe această planetă, ca și mine, de altfel, petreceri fără manele, există. Oamenii copți la minte, fără tricouri și postere cu Guță și alți ciumpalaci, își aleg cu grijă playlist-ul pentru o petrecere. Varianta general acceptată în fața oamenilor este că rockerii sunt sataniști, împuțiți, jegoși, știu doar să dea din cap și sunt proști ca noaptea; ei bine, se pare că nu e adevărat, și se mai pare că împuțiciunile de noi, știm să vorbim coerent și fără greșeli, precum marea majoritate a maneliștilor și house-iștilor înrăiți, și inclusiv tu. Prin afirmațiile mele, nu vreau să te fac să te simți ofensat, ci doar să-ți deschid ochii și să te fac să vezi adevăratul adevărat, nu cel pe care îl vedeți voi. Și chiar dacă te va deranja comentariul meu, mă doare direct în anus.

| Teolps a răspuns (pentru KillingIsMyHobby):

Tu chiar crezi ca pe mine ma intereseaza raspunsirile voastre, credeti ca daca ma luati asa tare ma pierd..chiar nu dau asa mare importanta, crede-ma happy

| KillingIsMyHobby a răspuns (pentru Teolps):

De fapt, cred că te doare direct în fistic de ce-ți scriu eu, dar atâta timp cât postezi o întrebare, îți asumi și răspunderea de a primi răspunsuri negative și de a fii luat la mișto, așa că... baftă!

| SugarSkull a răspuns:

@WQT, tu chiar ii dai atentie?
Ba, daca nu esti troll si chiar ai scos porcariile alea "pe gura": trage perdelele si uita-te in jur. Oamenii nu sunt la fel. Unii asculta manele, unii muzica clasica, unii rock. Daca eu refuz sa ascult manele inseamna ca sunt ciudata sau ca fac asta doar ca sa zica lumea "uite-o ba pe aia ce proasta e si mai e si increzuta".
Ca o intrebare, tu cum crezi ca se distreaza americanii, germanii, englezii? Pun o melodie de-a lui Salam si se rup, nu? Cat de destept poti sa fii?
Ca sa stii ce ascult eu cand sunt la vreun party: http://www.youtube.com/watch?v=lSWBAyCDPaQ
PS: Imi cer scuze fata de oamenii ce au IQ-ul peste marimea de la pantof ca am raspuns la o asa intrebare.

| Shmoopy a răspuns:

Sweet mother of...
Ce zici sa te intorci tiptil la "lumea ta" si la "ai tai", purtati-va margelutele roz si tunsoarea aia scurt pe parti.
Iti promit ca n-o sa se supere nimeni!