anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru rock-eri sau emo..sau toti astia. Voi traiti in aceiasi lume cu noi? Acum nu va spun ca de ce nu ascultati manele, nici eu nu ascult incontinuu, dar la petreceri dupa cateva beri va rupeti pe ele..Chiar nu va inteleg, va simtit bine daca sunteti diferiti de ceilalti? Va spun clar nu aveti admiratia mea si stiu ca nici nu aveti nevoie de ea, dar traiti pe alta lume sincer!

Răspuns Câştigător
| JustMusic a răspuns:

Nu sunt rock-erita si nici emo, dar WQT si Mihai au dreptate, EXAGEREZI.Eu ascult toate genurile de muzica de la manele pana la rock, exista petreceri super si fara manele si cu manele.Se simt bine asa cum sunt, fiecare are ceva diferit de ceilalti, iar ei sunt oameni carora nu le e frica sa arate cine sunt si ce le place, astia sunt si fie ii acepti fie ii fasi in pace, nu trebuie sa ii judeci, rock-eri adevarti nu sa=r lua de muzica ta chiar daca lor nu le place.Nu au nevoie de admiratia ta, dar pe a mea o au oricum si nu traiesc pe alta lume tu nu poti sa ii vezi asa cum sunt si ii izolezi, pentru tine cei care nu sunt ca tine sunt niste ciudati.

35 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Teolps a răspuns (pentru FloRyX002):

Eu stiu ce e ala rocker si ce e ala emo...am folosit un "Sau" daca vedeti...Eu m-am referit in general la toti care va comportati asa. Adica puteti sa ascultati rock, dar de ce nu va imbracati ca noi, de ce nu va purtati ca noi..asta m-a facut sa pun intrebarea de mai sus..si poate ca am gresit formulare dar..si app eu nu sunt manelist, cateodata nici eu nu le suport dar mai ascult cate o melodie frumoasa happy.Iar pentru Downfal: Eu fac destul de bine, tu?

| Maya2014 a răspuns:

Nu-i poti pune pe toti in aceeasi oala.
Multi au mai multa minte si mai mult suflet decat orice specimen imbracat la "moda".
Nu stiu de unde vine atata ura. Daca stam bine si ne gandim,ei nu se leaga de nimeni, isi vad de viata lor(nu ma refer la cei care merg noaptea prin cimitire si fac fel de fel de "minunatii").Cei care se dau mari "macho", indiferent ce gen de muzica asculta, mi se par de pe alta lume, nu cei care isi vad de treaba lor.
Felul cum se imbraca e tipic stilului lor, nu avem dreptul sa judecam.
Eu stiu multe persoane de genu si sincer mi se par de treaba si foarte sociabili.

| Teolps a răspuns (pentru Maya2014):

Sincer as dori si eu sa cunosc un rocker care sa-mi fie prieten, nu sunt vreo panarama de baiat..nu m-am legat niciodata de niciunul, dar totusi imi par destul de necomunicativi..nush poate ca si eu ii cam evit. App Downfall scuze am crzt ca mie mi-ai adresat intrebarea, nu am fost..am crezut ca e una deia ironica.laughing

| FloRyX002 a răspuns (pentru Teolps):

Ma nici nu stiu cum sa-ti explic
ai crede ca un rockar s-ar imbraca in roz?
nu prea cred!
asa este stilul nostru!
FUNDA?