| Carl a întrebat:

si ma adreses tuturor.Nu stiu daca ati observat dar in Romania de la un timp de vreme se fac numai melodii de club, frate.Genul nou de melodie din Romania este asa:2 versuri si restul numai muzica.Cine credeti ca adus acest stil stupid de care ne-am cam saturat? Eu sincer cred ca Inna, personal nu am nimic cu ea. dar mi s-a luat de melodiile astea.Astept raspunsurile voastre.

11 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Da, am observat si eu, toti au inceput sa faca muzica de club crezand ca asa o sa li se acorde mai multa atentie si ca oamenilor o sa le placa la fel cum le plac melodiile lui Inna.Pana si cantareata Andra daca o stii, canta muzica usoara, frumoasa, pana si populara dar acum ultima ei melodie Abelia este de clublaughing. adica sincer chiar imi plac melodiile de club dar asta nu inseamna ca toti cantaretii trebuie sa cante numai melodii de genul.

| Aℓida a răspuns:

Mie sincer imi plac decat manele sau mai stiu eu ce Roxy Manelista sau Fernando De La Caransebes...mai bine mel de club...

| xibalba a răspuns:

E o mentalitate ciudata, nu cantaretul e de fapt vinovat, ci oamenii pentru ca asculta. Pana la urma, tu, in calitate de consumator de muzica, selectezi ce iti place. Faptul ca multora le plac melodiile house, ii impinge pe cantareti sa faca si mai multe melodii house cat mai comerciale, sa se vanda. Pentru ca e in avantajul lui, al cantaretului, logic, face bani. Dar nu cantaretul e vinovat, ci oamenii. La fel e si cu manelele. Crezi ca manelistii ar mai scoate melodii noi daca oamenii nu ar asculta muzica lor? Nu, normal. Si atata timp cat house`ul si manelele sunt cautate de lume, fii sigur ca vor mai iesi melodii pe piata din aceste genuri.

| Charice18 a răspuns:

Exact asta cred si eulaughing. m-am saturat d genul asta d muzica.acum cativa ani toti cantau in romana si erau melodii si mai lente dar acum toti canta muzica d club... d asta ascult numai muzica straina.acolo gasesti melodii cu versuri adevarate.nu c canta inna. david dj, dony,, etc.(parerea mea):d

| gabriela007 a răspuns:

Eu cred ca David Deejay Dony- Sexy thing, e facuta in 2008, acum 2 ani. Asa cred eu, nu stiu o melodie mai veche cu stilul acesta

| silver19 a răspuns:

Te obliga cineva sa le asculti? fiecare face ce poate in tara asta ca sa traiasca, si cum muzica asta prinde pe piata e normal sa fie asa.
E foarte simplu, nu-ti place nu asculti!

| oanecorleone a răspuns:

Nici mie nu im plac le detest imi plac mai mult melodiile lui Alex Puya de cat astea noi au inebunit toti cu atata muzica de club adica ai dreptate 2 versuri si restul numai muzica acelasi ritm de la inceput pana la sfarsit

| Skylerx a răspuns:

Inna cred si eu pentru ca melodiile ei la mine, in Braila, toata noaptea se aud in toate cluburile. De aceea nu pot dormi si m-am cam saturat angry nu pot da muzica mai incet? laughing

| CB4ever a răspuns:

Eu cred ca toata lumea face muzica de club pentru ca este foarte usor de realizat. Cred ca totusi toata faza cu muzica de club a inceput de la ceva remix-uri. Pentru mine-i o porcarie, oricine poate face muzica de club. In plus, acea Inna sincer cred ca ne face tara de rusine, pentru ca ne facem cunoscuti prin muzica de club. Am fi putut la fel de bine sa ne facem cunoscuti prin alte genuri, simfonic, rock, orice, dar multi oameni asculta pentru ca...nu stiu ca exista si alte genuri mult mai bune.

| pisipisicutzapispis a răspuns:

Ai dreptate INNA a inceput chestia asta dar nici David DJ nu s-a lasat mai prejos iar acum anda adam are si ea mania asta clubing adica mel alea i put my love on you sau madam sunt un fel de strigat HELLO SI EU EXIST sper ca raspunsul meu sa-ti satisfaca asteptarile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dance-ul in asta consta, cateva versuri
engleza - ca sa inteleaga toata lumea(inteleg si romanii ca nu sunt texte complicate)