| trololololol a întrebat:

Am un sistem audio constând într-un amplificator toshiba şi 2 boxe sony fiecare având un tweeter şi un woofer de care sunt deplin mulţumit în ceea ce priveşte calitatea sunetului şi volumul la care pot ajunge. Plăcându-mi însă să adorm pe muzică, m-am gândit să achiziţionez un subwoofer şi să îl pun sub pat. Vreau un bass clar şi profund care să rezoneze, nu o tobă.
Am găsit un subwoofer de 12 inch, vânzătorul mi-a zis că ar avea 250W dar în graba mea nu am întrebat dacă RMS sau PMPO. În orice caz, întrebarea mea este cum să "folosesc" boxa cu patul. Să îi confecţionez o cutie de rezonanţă? Dacă da, cu bass-reflex sau închisă? Dacă da, să o pun în pat sau în spatele lui? Sau să pun difuzorul pur şi simplu sub pat? Am luat în considerare chiar posibilitatea de a recrea o faţă de lemn a patului şi de a crea din pat cutia de rezonanţă. Voi cum aţi face?

Răspuns Câştigător
| alexdop21 a răspuns:

Cel mai bine mai investesti niste bani intr-un woofer mai bunicel, si daca asta e placerea ta poti sa il bagi sub pat, dar nu stiu daca e tare asa, mai degraba il pui langa pat cu fata inspre perete sa iti rezoneze mai tare basul

0 răspunsuri: