... poate chiar vin de la turci manelele...
dar rromanu' a modificat-o, a tunat-o atat de mult incat...
Nu o sa inteleg niciodata nici stilul acesta de muzica, nici pe cei care il asculta.
@magicianul19 - verbul pe care ai vrut sa il folosesti este: A DENIGRA (cu "N" )
@andreealovepeace, fluffee, magicianul19 - Nici eu nu ascult manele, pentru ca nu imi plac. Am lasat mesajul acesta intrucat efectiv nu inteleg un anumit fenomen si anume: Daca nu va plac manele, de ce intrati pe o intrebare/topic/articol legat/a de ele si incepeti sa comentati, sau in cele mai multe cazuri toata chestia sfarseste prin a jigni persoana respectiva? Personal consider ca ar fi mult mai bine ca fiecare sa aiba grija de "curtea" sa. Intr-adevar si eu sunt frustrat de anumite "obiceiuri" proaste pe care le au anumite persoane, dar incerc pe cat posibil sa le ignor.
Prostie usor de zis. unele specimene care marie asa ceva ca de cantat nici vorba zici ca is de pe alta planeta. iar maneau in sine nu e stil de muzica. e maraitul incultului. pacat ca multi asculta asa ceva. demigram poporul roman cu asa ceva. in loc sa promovam noi trantim la pamant ce bunicii nostri au cladit.
chiftelutacrocanta întreabă: