| mrclaust a întrebat:

Am văzut atâta prostie în țara asta în legătură cu manelele alea. Ma a cautat cineva într-un dicționar (nu pe net) adevăratul sens al cuvântului manele. Manele în adevăratul sens înseamna cu totul altceva chiar dacă este vorba tot despre un stil de muzica.

Răspuns Câştigător
| Cretaker a răspuns:

... poate chiar vin de la turci manelele...

dar rromanu' a modificat-o, a tunat-o atat de mult incat...

5 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Nu o sa inteleg niciodata nici stilul acesta de muzica, nici pe cei care il asculta.

| DarkSinAngel a răspuns:

@magicianul19 - verbul pe care ai vrut sa il folosesti este: A DENIGRA (cu "N" )
@andreealovepeace, fluffee, magicianul19 - Nici eu nu ascult manele, pentru ca nu imi plac. Am lasat mesajul acesta intrucat efectiv nu inteleg un anumit fenomen si anume: Daca nu va plac manele, de ce intrati pe o intrebare/topic/articol legat/a de ele si incepeti sa comentati, sau in cele mai multe cazuri toata chestia sfarseste prin a jigni persoana respectiva? Personal consider ca ar fi mult mai bine ca fiecare sa aiba grija de "curtea" sa. Intr-adevar si eu sunt frustrat de anumite "obiceiuri" proaste pe care le au anumite persoane, dar incerc pe cat posibil sa le ignor.

| fluffee a răspuns:

... nu clasificati 'maneaua' ca fiind un STIL de muzica. laughing

| Deddu a răspuns:

Asa cm zice si Nicoletahappyis specimenelaughing

| magicianul19 a răspuns:

Prostie usor de zis. unele specimene care marie asa ceva ca de cantat nici vorba zici ca is de pe alta planeta. iar maneau in sine nu e stil de muzica. e maraitul incultului. pacat ca multi asculta asa ceva. demigram poporul roman cu asa ceva. in loc sa promovam noi trantim la pamant ce bunicii nostri au cladit.