| yosefina a întrebat:

Am vazut un videoclip pe U Tv la emisiunea Sugar, nu stiu sigur daca e in germana sau rusa, sunt fete goale, unu in lesa, un ferrari, o tona de bani, canta unul cu una...mai departe nu mai stiu.imi place melodia si as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta si pe mine...pe site utv.ro nu e nimic.Multumesc

15 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

C

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=EOzgTemWdbA
asta e cred de la sido.si pe mine m-ar interesa o piesa tot de la emisiunea sugar.in videoclip un baiat sta in fata unui calculator si se uita la doua fete cum danseaza la web

| yosefina explică:

Ms dar nu e sido...in video canta o fata cu un baiat, si cred ca e in rusa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut si eu un clip la sugar, tot ceva in rusa sau asa, tot in genu cu femei goale, si canta unu in salopeta, undeva pare mai ca la tara, in shura sau ceva...si ceva cu cicki cicki era in refren...nu stie nimeni cum se numeste sau ceva?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut si eu un clip care m-ar interesa o piesa de la emisiune. Este o piesa trance (gen cascada), la inceput apar 2 gemene in clip. O blonda canta piesa care aproape tot clipul se provoaca cu un tip cu par mai lung si inalt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am vazut un videoclip in rusa cu multe fete intr-un club care se dezbracau si aruncau restul cu bani in ele si cel care canta avea o masca pe fata si la sfarsitul videoclipului apar mascati si ii umfla pe toti... si era in germana sau rusa 100%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sido - fuffies im club

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=shFJ5EJWWj0
Asta cred ca e melodia aia in rusa care o cauti
daca asta e cautama la id:yonutz_cia

| anonim_6062 a răspuns:

Cred ca stiu melodia cu baiatu care sta la calculator la web.;.
http://www.youtube.com/watch?v=0t63oWosHA0