| lSarcastiquel a întrebat:

Are ceva daca asculti melodia Die young-Kesha? Am auzit ca e satanista.

17 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Da, are ceva.Nu mai asculta straight face

| ピンク a răspuns:

Eu nu găsesc nimic satanist în ea laughing

| Vans a răspuns:

Da,mă.Ajungi în iad.

| KristalPop a răspuns:

În ziua de astăzi orice lucru banal şi nevinovat e satanist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori, stau şi mă întreb, oare ce naiba s-ar întâmpla dacă, din întâmplare, un post TV de muzică din România, ar băga, fără să vrea, Sepultura - Ratamahatta? Cel mai probabil, mulţi eunuci cu freze de Velea şi Connect-R care privesc zilnic la KissTV doar ca să bălească la unele videoclipuri în care mai apare câte o panaramă în sutien şi-ar pune capăt zilelor. Şi cel mai probabil, multe piţipoance veşnice ascultătoare de Bieber şi Direction, înnebunite după rahaturile din Lala Band, ar rămâne cu traume pe viaţă. Tristă generaţie credulă şi naivă.

| GiAnca a răspuns:

Pai daca a fost difuzata pe posturi tv de muzica renumite din Romania? Gandeste si tu. E sau nu e satanista piesa?
Doar nu voroiau cei de la conducerea posturilor sa le inchida CNA-ul. laughing

| MaskOfSanity a răspuns:

Fugi şi citeşte biblia, copilă.

| EvaneSScence a răspuns:

Deci nu prea cred...o data ce asculti melodia pentru ritm/interpret...si nu crezi in versuri nu cred ca poate fi ceva rau happy

| Decrepit a răspuns:

Nu.Dar trebuie sa fii scrantit sa spui ca nu e nimic rau in panarama aia de melodie.Cum adica,die young, ma? Da' cu restul' de viata ce tot ai avea-o, ce faci? Videoclipul e inscuzabil, lucrurile cele promoveaza sunt inscuzabile.N-am nimic cu poligamia, doar sa nu fie simultana si sa fie promovata de o stoarfa blondina din Kentucky de parca ar fi un must.Lasand la o parte pentagramele si triunghiurile echilaterale, ambele asociate cu Illuminati, ce apar mai mult decat obsesiv in videoclip si pe zdrentele ce le poarta redneck ce canta dejectia asta si posibilitatea (in)existentei moralitatii, melodia indeamna la lucruri care pur si simplu, sunt...gresite.Sau poate-s eu subiectiv si fac ca un tren fara frane cand vad promiscuitate promovata de pseudo-artisti.E cu mult mai nociva decat o melodie "satanista",asa ceva are doar elemente wannabe inauntru, Die Young indeamna practic, la a face intentionat, lucruri care te rod pe dinauntru, mai devreme sau mai tarziu.Si nu, n-am avut epifanie, da' nu suport ce promoveaza cantecul.Si videoclipul.

| Solsagan a răspuns (pentru Decrepit):

Dar realizezi şi că ceea ce e promovat, nu e întotdeauna adoptat, presupun.
De exemplu, dacă asculţi power metal, asta nu înseamnă că peste 2-3 ani, o să stai pe o grămadă de oase, care acum mult timp, erau nişte cadavre ascunde în scorburi enorme, pentru că tu vei fi un criminal în serie, care îşi va duce victimele în păduri, din cauza că vrei ca ultimul sunet pe care îl va percepe victima să fie urletul unui lup.
Dar, revenind; desigur, poţi critica mesajul melodiei ( pe care nu am avut bunul-simţ s-o ascult, dar meh ), dar nu e nocivă decât pentru cei care lasă mesajul să le inducă o anumită stare.

| Decrepit a răspuns (pentru Solsagan):

Dudes,nu inteleg ce tot asociati power metal-ul cu gramada de oase,eroul despletit,dezgolit,cu brandu cat ciocanu,cu sabia siroindu-i de sangele "vrajmasilor". Asta e imagine tipica Manowar si alte trupe asemanatoare, desi se mai intalneste si la power metal.E Avantasia, e Edguy, e Angra, e Sonata Arctica.Trupele astea, de exemplu, nici nu prea au tangente cu ce ai enumerat tu.Desi,da,cand ascult alde Rhapsody sau Gaia Epicus, si mie imi vine sa impart cu sabia-n stanga si-n dreapta.

Vorba vine ca ascultatorii de pop, cateodata sunt atat de naivi si sunt ca pe Twitter.Adica,followers.D-aia ii si zice muzica pop, ca va sapa bine de tot in mase.Bine,acum nu zic de Modern Talking, CC Catch sau aburelile alea puerile din '80, ci de panaramele de-acum care parca-s facute special sa-i faca pe degeneratii care asculta,ba sa se simta speciali,ba sa idolatrizeze "artistul",ba sa-i ia literal, toate sfaturile si sa faca intocmai lor.D-aia erau atat de multi cretini, care dupa Spring Nicht, picau de pe blocuri, ca mustele la Killtox.Si-s atat de multi, incat parca ma deranjeaza.La "Die Young" nici nu trebuie sa ai bun simt s-o asculti, dar, personal ma scarbeste.Chiar imediat ce-am vazut videoclipul, m-am gandit : "Oare sa i-l trimit pe mail lui Lovendal, sa mai piste niste rating?"Unora nu le convin cuvinte de genul, dar melodia e scandaloasa.Pa'erea mea.

| Solsagan a răspuns (pentru Decrepit):

De trupe ca Gaia Epicus ziceam. Cât despre Manowar, două melodii am ascultat de la ei şi nu-mi plac.
Mai sunt trupe care nu au tangenţe, cum zici tu; Sabaton, Blind Guardian.
Mai repede este asociat black-ul cu grămezi de oase, zic eu.

Răspuns utilizator avertizat
| Lorre1214 a răspuns:

Nu are nimic, eu am ascultat-o de mai multe ori si nu este nicio schimbare la mine. Astea sunt doar zvonuri! Funda? :*

| BluMakeYouSmile a răspuns:

Nu, stai calma niste melodii nu faci schimbari, si eu o ascult si pentru aia nu am nimic. Este totui o melodie pe care poti si dansa, astea-s doar porcarii. big grin