| PisoiasPufos a întrebat:

Are cineva aidiul lui miley cyrus sau al selenei, demi si bella si brenda

5 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Buna fata,eu sunt Hana si pot sa le cer lu maili,seli si demi aidiurile,fata, ca suntem prietene bune, dar mai intai trebuie sa trimiti niste minute la 07-GETALIFE.Frate,vedetele astea nu au ID-uri, ca ar fi haos si sute de mii, milioane de prieteni in listele lor.Au facebook si Twitter, prin care poti sa vorbesti cu ele.Inca odata, get a life! Pace!

| WhiteWolf7 a răspuns:

Nu le vei obtine niciodata, pentru ca fie nu au, fie chiar daca au, numai prietenii(foarte apropiati) si familia ii stiu id, si cu siguranta niciunii din ei nu-ti vor da tie id lvreunu din id-urile(asa se scrie corect, analfabeto), in plus daca tu nu stii cum se scrie corect"id", nu stii pic de engleza si sunt sigur ca alea nu vb romana defel, asa ca incerci de geaba, si vorba lu иeмaиנa, fa-ti o viata.

| Razvuaroundthefaggz a răspuns:

Trag p**a in voi de copii facuti din laba care faceti topicuri de genu,ba voi chiar sunteti retardate,nu trece o zi fara sa vad un topic cu niste pitipoance reprofilate de la manea la mailei sairus in timp scurt, ce dumnezo e greu sa intelegeti ca nu au YM!, sau daca au nu il ve-ti obtine niciodata.Pfai de capul meu, Romanie cum te hului...

| Mayar a răspuns:

Alea sunt strict secrete, sau care sunt publice, nu le acceseaza ele, ci poate ceva secreta ca nu au timp de asemenea mofturi

| Hulya a răspuns:

Pariez ca nu le are nimeni laughing. Ele fiind "vedete" nu au timp sa stea online pe YM! Din cand in cand mai stau on` pe site de socialitate. Ex: Facebook. Deci.prin urmare, nu cred ca vrei avea id`ul lorbatting eyelashes. Succes :].