anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are cineva id lui Alexandra Stan sau a lui Justin Bieber?

Răspuns Câştigător
| zelda a răspuns:

Ce intrebare interesantarolling on the floor chiar incepeam sa cred ca v-ati mai revenit cu Justin astalaughing greseala mea. Mai reveniti-va frate cu justin bieber asta. Vrei sa-ti corectez si intrebarea? No problem. "Are cineva id-ul Alexandrei Stan sau al lui Justin Bieber?". 1 la mana. 2 la mana vezi ca a scris o zapacita din asta id-ul "frumosului" vostru bieber. Ma gandeam asa de ce tot vreti id-ul "ciorbistului" astuia? Ce credeti ca puneti d-o "babardeala"?laughing Multa prostie.ma asteptam sincerhappy. Vezi ca am auzit ca vine bieber in Romania si se stabileste aicilaughing (glumeam)laughing cred ca ai si intepenit cand ai cititwinking

10 răspunsuri:
| Alecssa a răspuns:

Sincer, ma amuza teribil astfel de intrebari. Si mai amuzanta este prostia si naivitatea celor care le pun oh go on. Hai sa.ti explic...
Justin este extrem de cunoscut, are o gramada de fane zapacite care l.ar tara cu forta dupa ele la altar si care vor cu disperare id.ul lui. Tocmai d.aia, n.o sa vezi ca re id.ul ceva de genul " justin biber". Asta 1 la mana.
2 la mana, chiar daca ai face rost de el, printr.o minune, nu ar sta sa vorbeasca cu tine, asta in cel mai fericit caz. Poate sa.ti dea ignore direct, si se duce toata munca ta in a.i afla id.ul.
Uite, eu n.o sa.ti spun ca esti pro*sta, ca iti place de un gay sau sa ma apuc acum sa.l caracterizez pe biber. oh go on
Dar...
Intotdeauna exista un dar laughing
Inca esti mica... Daca vezi o vedeta... frumoasa, deja iti spui ca te.ai indragostit de ea si ca tu esti singura persoana care il iubeste si il poate iubi cu adevarat. Aici intervine o alta problema. Nu poti sa te indragostesti de o persoana doar uitandu.te pe niste poze, ca nu poti! Aia nu se numeste dragoste!
Cum am mai zis, inca esti mica si crezi ca tot ce zboara se mananca, dar cu timpul vei vedea lumea cu ochii deschisi, exact asa cum este ea si poate vei rade si tu de ceea ce esti acum. thinking
Incearca sa vezi lucrurile putin mai realist si fi deschisa si pentru alte genuri de muzica sau artisti.
Spun asta deoarece majoritatea admiratoarelor biber asculta doar muzica lui. Il cred parintele muzicii. Ca el este singurul care face cu adevarat muzica si asa mai departe oh go on
Dar ai timp sa crestiwinking
NoROCK!

| zelda a răspuns:

Cand ai vazut ca avem dreptate si ne luam de "febletea" ta ai dat stupid?laughing ne ustura tarerolling on the floor

| αndï a răspuns:

Justin dragutzul nu prea stha phe mesh ca iel are foalte multa multa tleaba, dhar daca tot vrei u-te aidu luiii :X
justin01_the_gay

reveniti-va frate la realitate hypnotized

Răspuns utilizator avertizat
| Deyutza a răspuns:

Alexandra_stan_pitzi_de_românia
sunt_justin_bieber_făă!
dacă nu mă crezi bagă-le şi ai să vezi happy

| AcrossTheSky a răspuns:

Nu'l am pe a lui Alexandra.
dar stai ca o sun pe Miley Cyrus in legatura cu Justin Bieber straight face. revino'ti!

| GhAgHiChAdEbUzZzUnAr a răspuns:

Ma gandeam sa i dau un sms loo selena gomez...mda...trezeste te fatooo!

| Vladex1 a răspuns:

Justinbieber4fun

| Valle26 a răspuns:

Frate, sa demodat Justin Bieber de mult, sau mai bine spus, Justin Biberonlaughingcu Alexandra Stan, sincer sunt de acord, dar nu inteleg ce are Justin atsta de va place asa de multlaughing.Si in legatura cu id-urile astea care le cerii.Domnule vedetele astea nu cred ca au mai intrat pe id de mult timp.Cautai pe facebook, acolo sigur intra cate odatalaughingsi vezi ca Justin Bieber da concert in Romanialaughingcred ca te duci si te informezi acumlaughing

| AndreeaFatu a răspuns:

Alexandrastan3