prfml
| prfml a întrebat:

Are cineva melodia : Dorel de la Popesti - Tu esti prima mea iubire sau daca mi-o gasiti, eu nu o gasesc, este mai veche sau alta melodie care o mai caut, este asemanatoare cu urmatoarea, numai ca mai are un refren in plus, bine e sa fi smecheras de oras, www.trilulilu.ro/mihai_79/4162629d346f7e dar numai ca eu caut varianta melodiei in care canta o fata, tot veche si aceasta.

11 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Manele, manele, manele? Se face rost, nu-i bai laughing

prfml
| prfml explică:

Prima melodie cu Dorel, am gasit-o in sfarsit.

| unbaiat a răspuns:

Imi vine sa vomit...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@un baiat-daca la asta iti vine sa vomiti, la roxi manelista emigrezi fara remuscari. rolling on the floor

cami
| cami a răspuns:

Aa, da` tu n-ai ascultat hit-ul verii :)) stai ca ti-l arat acum :P
http://www.trilulilu.ro/doru15/f40b193873008b

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@cami-offf! oltencuto, ma urmareste si acum hitul tau.noroc insa cu comentariile atasate caci altfel..., rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suna-ti la 112 ca ii vine lu, unbaiat sa vomeze!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prfml-sunt total dezamagita, aia cu sunt" numarul unu" (parca?)chiar mi-a placut. flav -ca tu te pricepi, alege o manea ca lumea, ca prfml nu are habar. da stii, una, asa...ca pentru mine! laughing

prfml
| prfml explică:

@TOT.EU.adicaea-ZAZU, mi-ai fost de ajutor sad, nu am postat melodiile pentru tine in mod direct, pur si simplu am nevoie de ajutor, sunt colectionar de muzica si acestea doua imi lipseau, la acele timpuri am avut amintiri placute dupa aceste melodii si nu uita ca gusturile nu se discuta, de cand sunt pe acest site nu am jignit gusturile cuiva in materie de muzica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu chiar vorbeam serios cand spuneam ca mi-a placut cea cu nr unu! daca esti prost dispus si nu gusti glume nu inseamna ca trebuie sa intelegi ceea ce vrei, ci ceea ce este.nu sunt o amatoare de manele, dar daca ai citi raspunsurile mele in legatura cu acest tip de muzica ai vedea ce parere am.asa ca lasa orgoliile si nu incerca sa ma pui la zid cu un post care nu te caracterizeaza, probabil ca ai vrut sa imi dai peste nas, nu a mers. daca te simti jignit este problema ta, nu a mea.nu interpreta ceea ce nu este. vrei sa iti cer scuze, pentru ca te-ai simtit jignit?

prfml
| prfml explică:

Daca faci o gluma fa-o pe seama ta si nu uita morala radem cu totii nu unii de altii, pe mine nu ma amuzat deloc, iar pentru @unbaiat sa vomiti in casa ta, mai vad rubrica am ajutat pe..., numai ajutor se numeste asta. Prea des este intalnit rasizmul asta, cand vezi o intrebare si nu sti sa raspunzi la ea te abti si gata.