Fain de tine eu incep orele de chitara de la vara da nu-s din braila. daca vrei poti sa-mi zici ce chitara electrica si amp ai si cu ce pret leai luat?
cam pe ce gen vrei sa te axezi si ce trupe iti plac (de curiozitate )? bafta multa si dupa ce reusesti (poate dura ceva timp )sa lesi un com cu numele trupei sa va vad pe youtube( dupa ce faceti materiale care va dura ceva luni)
Poti lipi afisuri prin zonele pe unde treci zilnic asa nu vei pierde nici timp si vei spori si sansele sa gasesti niste persoane care chiar fac asta cu pasiune
Bafta!
In primul rand imi plac foarte mult Evanescence.Linkin Park, Thousand Foot Krutch...Si mai multe
Tot nu miai zis ce chitara ai si cu cat ai luat-o (si amplificator)
Buna! eu sunt dany, am 18 ani,sunt chitarist,compozitor si vocalist,incerc de mult sa-mi infiintez o trupa dar aici unde stau eu nimeni nu apreciaza stilul pe care il abordez eu, imi scriu propriile melodii in eng. sau rom. parintii mei nu m-au sustinut niciodata cand a fost vorba de muzica, de unul singur am reusit sa fc naveta cu chitara in spate pana la br. aproape zilnic ca sa iau lectii de chitara, iar cand toti din jurul meu ziceau ca e o pierdere de timp eu nu am renuntat si nici n-am s-o fac vreodata pentru ca eu sunt un visator.
sunt aproape de braila pot oricand sa vin si sa dicutam sa elaboram subiectul,, trupa". sunt deschis la orice, si ma puteti contacta la nr. 0786804744 sau pe id,, yamasha04"
PEACE
RockOnVamp întreabă: