| Floreenofficial a întrebat:

As dori sa imi spuneti pentru fiecare membru al trupei ABBA cati ani are.
Le stiu numele dar nu si varsta...si nu gasesc nicaieri.Imi doresc de mult timp sa aflu.
Am citit azi ca legendara trupa s-ar putea reuni pentru un concert unic.Ar fi un lucru extraordinar! Voi ce parere aveti?
Va plac melodiile acestei trupe?(e aproape imposibil sa nu va placa).

Răspuns Câştigător
| Kate21 a răspuns:

Agnetha Fältskog - 59 ani
Benny Andersson - 63 ani
Anni-Frid Lyngstad - 64 ani
Björn Ulvaeus - 64 ani
ar fi super daca s-ar reuni desi acum nu cred ca ar si face-o
au spus odata ca vor ca lumea sa isi aminteasca de ei ca atunci cand erau tineri dar orice e posibil
si imi plac melodiile lor

5 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Am cautat si eu pe net dar nu este varsta membrilor.Imi place de la Abba cel mai mult: "Dancing Queen","I have a deem","Eagle". Dar pot spune ca-mi plac toate.

| 334499 a răspuns:

Göran Bror Benny Andersson (nascut Stockholm, Suedia pe 16 Decembrie 1946),
Björn Kristian Ulvaeus (nascut pe 25 Aprilie 1945),
Anni-Frid Reuss (nascuta pe 15 Noimebrie 1945 in Bjørkåsen, Ballangen, Norvegia),
Agneta Åse "Agnetha" Fältskog (nascuta pe 5 Aprilie 1950)

| Roby67 a răspuns:

Http://www.abbafanclub.nl/ Abaut ABBA
In stanga gasesti numele celor de la ABBA unde poti vedea data nasterii fiecaruia dintre ei. Parerea mea este ca ei nu o sa mai aiba concerte impreuna. Au mai incercat ei de cateva ori si nu a iesit nimic.
O zi buna

| Hombre a răspuns:

Benny Andersson 64
Bjorn Ulvaeus 65
Agnetha Faltscog 60
Ani-Frid Lyngstad 65

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-au placut, acum majoritatea mi se par depasite si sint cu mult prea lente pentru gusturile mele actuale. Oricum, sa se reuneasca acum pentru un concert, eu nu m-as da in vint sa-i mai vad, decit daca-si revizuiesc stilul si ritmul, dar sint ferm convins ca nu se va intimpla asta. Oericum sint batrini, prin anii '80 cind erau in culmea gloriei aveau in jur de 20-30 de ani. Deci acum trebuie sa aiba 50-60. Oricum, uite doua piese care mi-au placut
http://www.youtube.com/watch?v=Hp6C87D1-wE
http://www.youtube.com/watch?v=92cwKCU8Z5c&feature=fvw