Fiecare "vedeta" are un fel de impresar care intra pe mess in locul lui pentru a vorbii cu fani. Apropo... dupa chestia facuta de puya la Baia-Mare, pentru mine nu mai reprezinta nimic. Caracter zero . sa-i fie rusine
Ce sa zic si fratimiu e un mare fan...nu ca nu-mi plac mel ale lui da prea mult bataie de cap...el nu e fraier sa lase id-ul lui la orikine ca sa-l streseze toti. poate are si el id-uri da IN GENERAL LOMEA INVENTEAZA multE ID-URI JI SE DAU DREPT multE ALTE VEDETE.PFFF aiurea ca za zic
:*:*:*:X
Eu stiu id lui puya e dragos_gardescu_puya si daca vrei sa vb cu mine al meu e madalina.marc99
Id-ul lui puya e dragos. puya98 dragos e numele lui adevarat si puya numele lui de scena si chiar el e ca am vorbit cu el.
Id-ul lui puya este: dragos. puya98 a pus numele lui adevarat si numele de scena si un nr ca sa rimeze.
Salut! sunt daniel. daca vrei id-ul lui de mess intreaba toti prieteni tai
Buna cine vrea id lui selena gomez miley cirus sa intre pe id meu
f. mihai18
Draga,Maria:Eu am ID de mess a lui Puya ca l-am gasit aici si chiar acesta e ca puya mi-a dat accept. Este : dragos_gardescu_puya. Acuma am vazut si eu ca mi-a dat accept.
Puyadragos20 id adevarattttt l-am gasit pe facebook pe contul unui prieten id adevarat vb serios id adevarat i-al si nu vei regreta il am si se poarta frumos
Ma nici un id nu este bun mie chiar puya mi-a dat accept nu am vb cu el pana acum dar i-am vazut poza la avatar si este cu el si stiu asta pentru ca se vede ca nu e luata de pe net deci uite idul daca nu idi da accept sa ma bati pana maine da? deci idull este puyadragos20
Sunteti prosti cu toti idul lu puia este : Puya_barosanu_boss_de_boss are dreptate doar diana si karina
Sunteti prosti cu toti idul lu puia este : Puya_barosanu_boss_de_boss are dreptate doar diana si karina!
Da tu vezi sa nu de aia ai trimis cu anonim...amuzant...crezi ca tot ce zboara se mananca.
Ma da prosti mai sunteti. puya nu are id.si daca ar avea nu ar intra pe el nici o data
Sper ca nu ai cum sa crezi toate aceste ''minciuni" ID lui puya nu aveti cum sa il luati de nicaieri deoarece este un ID personal si tot ce ati spus nu este adevarat am incercat si toate sunt "fake"