| yodenymarya a întrebat:

As vrea sa am id lui puya. L-am cautat in mai multe locuri si nu l-am gasit. Nu imi puteti spune si mie care este, daca il stiti?

Răspuns Câştigător
| VladyCristian a răspuns:

Fiecare "vedeta" are un fel de impresar care intra pe mess in locul lui pentru a vorbii cu fani. Apropo... dupa chestia facuta de puya la Baia-Mare, pentru mine nu mai reprezinta nimic. Caracter zero straight face. sa-i fie rusine

301 răspunsuri:
| florin_7351 a răspuns:

Sper ca nu ai cum sa crezi toate aceste ''minciuni" ID lui puya nu aveti cum sa il luati de nicaieri deoarece este un ID personal si tot ce ati spus nu este adevarat am incercat si toate sunt "fake"

| Eduti a răspuns:

Puyasalajan32 sau puyasalajean32 incercatile pe amandoua

| Eduti a răspuns:

Sunt prieten cu "Gardescu Dragos"(Puya) si acesta este idul lui de mess puyasalajean32!

| alexutuspace a răspuns:

Sal nu te mai agita ca puya da IDul doar familiei lui si prietenilor asaca nu te mai agita fara suparare dar eu am vb cu el si o zis ca nu al da la ori si cine!

| Rares96 a răspuns:

Are id dar nu vrea să îl facă public pentru că are mii de fani şi nu poate vorbi cu toti.(a declarat asta într-un interviu)

| AndrasCalinMark a răspuns:

Ma da prosti mai sunteti. puya nu are id.si daca ar avea nu ar intra pe el nici o data

| bymy a răspuns:

Pai... era puya_vip da nu are poza cu el. eu chiar mi-as dori sa vorbesc cu puya a si o prietena de-a mea, teodora l-a vazut in parc la aurora in ploiesti vest a zis ca era cu o fata sa parca in 2009 bye bye!devilbig grin.

| namglovesteaua a răspuns:

Ai putea alege dintr-o mie de id!

| belicidenisa a răspuns:

Draga,Maria:Eu am ID de mess a lui Puya ca l-am gasit aici si chiar acesta e ca puya mi-a dat accept. Este : dragos_gardescu_puya. Acuma am vazut si eu ca mi-a dat accept.

| Stefy_6741 a răspuns:

Nu ii stiu id lui puya dar il stiu pe a lu miley cyrus sexy_hannah_miley cred ca e chiar miley...cred.

| XoXo2791 a răspuns:

Eu stiu id lui puya e dragos_gardescu_puya si daca vrei sa vb cu mine al meu e madalina.marc99

| Dragos_9792 a răspuns:

Id-ul lui puya e dragos. puya98 dragos e numele lui adevarat si puya numele lui de scena si chiar el e ca am vorbit cu el.

| Dragos_9792 a răspuns:

Id-ul lui puya este: dragos. puya98 a pus numele lui adevarat si numele de scena si un nr ca sa rimeze.

| MadaAng3l a răspuns:

Nul stiu nici eu daca vrea cineva sa mi-l dea as fi onorata big grin

| geo000mafiot a răspuns:

Si eu as vrea id lu tarzan da cred ca amandoi vom fii dezamagiti

| DanielXDAY43 a răspuns:

Salut! sunt daniel. daca vrei id-ul lui de mess intreaba toti prieteni tai

| DiaDidiDiana a răspuns:

Nup...scz da nici nu se poate sa-l gasesti

| florysalajan a răspuns:

Ba nene eu stau langa el si id este Puya233@yahoo.com

| laza01 a răspuns:

Nu stim frate.cum zic toti pe aici nu cred ca lar da la cineva id lui...mnoah daca aflati dati'mi si mie moto.cross23

| laza01 a răspuns:

Nu stim frate.cum zic toti pe aici nu cred ca lar da la cineva id lui...mnoah daca aflati dati'mi si mie moto.cross23

| Bogdan_5184 a răspuns:

Sunteti prosti cu toti idul lu puia este : Puya_barosanu_boss_de_boss are dreptate doar diana si karina tongue tongue tongue big grin big grin big grin

| Bogdan_5184 a răspuns:

Sunteti prosti cu toti idul lu puia este : Puya_barosanu_boss_de_boss are dreptate doar diana si karina! tongue tongue tongue big grin big grin big grin

| Vlad7846 a răspuns:

Sincer zic daca e pe mess ce id are el?
astai i intrebarea

| iceBrap a răspuns:

Dragos_pula_puya e idu lui

| bulete a răspuns:

Lafamiliaoficial

| eduty a răspuns:

Idu lui puya este puyasalajan32 fratele meu sa-i spun asa

| rares_9574 a răspuns:

Cred ca e puya_smecheru17 sau puya_puya_1996

| gabi1234533 a răspuns:

Stiu eu id-ul lui puya este puya_show79

| andreiusca a răspuns:

Ma nici un id nu este bun mie chiar puya mi-a dat accept nu am vb cu el pana acum dar i-am vazut poza la avatar si este cu el si stiu asta pentru ca se vede ca nu e luata de pe net deci uite idul daca nu idi da accept sa ma bati pana maine da? deci idull este puyadragos20