Fiecare "vedeta" are un fel de impresar care intra pe mess in locul lui pentru a vorbii cu fani. Apropo... dupa chestia facuta de puya la Baia-Mare, pentru mine nu mai reprezinta nimic. Caracter zero . sa-i fie rusine
Sper ca nu ai cum sa crezi toate aceste ''minciuni" ID lui puya nu aveti cum sa il luati de nicaieri deoarece este un ID personal si tot ce ati spus nu este adevarat am incercat si toate sunt "fake"
Sunt prieten cu "Gardescu Dragos"(Puya) si acesta este idul lui de mess puyasalajean32!
Sal nu te mai agita ca puya da IDul doar familiei lui si prietenilor asaca nu te mai agita fara suparare dar eu am vb cu el si o zis ca nu al da la ori si cine!
Are id dar nu vrea să îl facă public pentru că are mii de fani şi nu poate vorbi cu toti.(a declarat asta într-un interviu)
Ma da prosti mai sunteti. puya nu are id.si daca ar avea nu ar intra pe el nici o data
Pai... era puya_vip da nu are poza cu el. eu chiar mi-as dori sa vorbesc cu puya a si o prietena de-a mea, teodora l-a vazut in parc la aurora in ploiesti vest a zis ca era cu o fata sa parca in 2009 bye bye!.
Draga,Maria:Eu am ID de mess a lui Puya ca l-am gasit aici si chiar acesta e ca puya mi-a dat accept. Este : dragos_gardescu_puya. Acuma am vazut si eu ca mi-a dat accept.
Nu ii stiu id lui puya dar il stiu pe a lu miley cyrus sexy_hannah_miley cred ca e chiar miley...cred.
Eu stiu id lui puya e dragos_gardescu_puya si daca vrei sa vb cu mine al meu e madalina.marc99
Id-ul lui puya e dragos. puya98 dragos e numele lui adevarat si puya numele lui de scena si chiar el e ca am vorbit cu el.
Id-ul lui puya este: dragos. puya98 a pus numele lui adevarat si numele de scena si un nr ca sa rimeze.
Salut! sunt daniel. daca vrei id-ul lui de mess intreaba toti prieteni tai
Nu stim frate.cum zic toti pe aici nu cred ca lar da la cineva id lui...mnoah daca aflati dati'mi si mie moto.cross23
Nu stim frate.cum zic toti pe aici nu cred ca lar da la cineva id lui...mnoah daca aflati dati'mi si mie moto.cross23
Sunteti prosti cu toti idul lu puia este : Puya_barosanu_boss_de_boss are dreptate doar diana si karina
Sunteti prosti cu toti idul lu puia este : Puya_barosanu_boss_de_boss are dreptate doar diana si karina!
Ma nici un id nu este bun mie chiar puya mi-a dat accept nu am vb cu el pana acum dar i-am vazut poza la avatar si este cu el si stiu asta pentru ca se vede ca nu e luata de pe net deci uite idul daca nu idi da accept sa ma bati pana maine da? deci idull este puyadragos20
Liviu6763 întreabă: