| Theodora a întrebat:

As vrea sa fac si eu o selectie de melodii de bun gust.Imi puteti da cateva idei despre ce muzica as putea sa iau intr-o excursie cu colegii? Avand in vedere ca 3 sferturi din noi suntem rockeri, restul asculta aproape orice si dirigintele e tot rockerbig grin

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Incearca ceva mai usor...trebuie sa te gandesi si la ceilalti ca nu cred ca le'ar conveni sa asculte black metal straight face
Incearca Anathema, Draconian, 30 seconds To Mars, Alice in Chains, Axel Rudi Pell, Bucovina, Disturbed, Epica, After Forever, Evergrey, Within temptation, Tristania, Therion, saturnus, Pearl Jam, Omnia, Pantera, Nirvana...si ceva folk ar fi perfecttonguehoenix, pasarea Colibri, Ada Milea, The Kelly Familywinking

4 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Eu as putea asculta oricat si oriunde un amestec de Nightwish, Rhapsody(of Fire), Alestorm, After Forever, Sonata Arctica, Sirenia, Epica, Magica, Tristania, Within Temptation, Leaves' Eyes, Edenbridge, Dark Moor, Edguy&Avantasia, Metallica, Linkin Park, Aquaria, Turisas, Blind Guardian, Gamma Ray, DragonLand, DragonForce, HammerFall, Ensiferum, Timeless Miracle, PowerWolf, Stratovarius, etc...cu toate ca nu stiu daca ti-am raspuns exact la intrebare... ce ascult eu e mai mult metal...

| ioana181 a răspuns:

Plain white t's, nightwish happy

| asko a răspuns:

Http://hubpages.com/hub/Top-100-Rock-Songs
100 pe shuffle cu cate o pauza sa cantati si voi la refren

| Theodora explică:

Va multumesc tuturor!