E mai usor sa canti la orga :) uite aici poti sa exersezi
www.virtualpiano.net
Pai... la orga e mai usor sa canti ca doar apesi pe clape, dar chitara o inveti in cateva luni, pianul. in cativa ani! Dar sincer eu asi alege pianul, mi se pare mai elegant decat chitara. Tu alegi ce vrei!
Eu zic sa-ti cumperi o chitara pentru ca poti merge cu ea prin excursii...si sa canti la orga e exceptional insa nu se compara o orga cu un pian... daca vrei sa canti la clape atunci ia-ti mai degraba o pianina
Eu le-am avut pe amandoua si sincera sa spun, mi-a placut mai mult orga ( acum chitara o tin pe perete pe post de bibelou) si tot la orga mi-a fost mai usor sa cant. Sper ca ti-am fost de folos!
Buna! parerea mea e ca la orga canti foarte usor pe langa chirata dar eu stiu sa cant la amandoua si e mai greu la chitara dar e mai frumos!
De cantat este mai usor la orga...in comparatie cu chitara (parera unuia care canta la orga) dar tin sa atrag atentia tuturor care cred ca la o orga toata chestia este sa apesi niste clape si poti zice"vai ce usor este" ca nu este asa. iar Eve.depinde ce iti place tie mai mult. daca iti place cum suna chitara. ia-ti o chitara. daca iti place cum suna o clapa. ia-ti o clapa. parerea mea este sa incepi cu o clapa. Salutari.