| amage a întrebat:

As vrea sa stiu ce parere aveti voi despre Miley Cyrus. Am intrat pe foarte multe site-uri despre vedete iar cand dadeam de miley cyrus se scriau lucruri foarte urate despre ea. Asa ca vreau sa stiu daca e asa oribila dupa parerea voastra.

13 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Sincer nu e vorba că am o părere despre ea. E idolul copiilor şi e normal asta oarecum. Serialul asta Hanna Montana a fost difuzat la ei înainte cu mult timp de când a apărut la noi. Nu-mi place obsesia care s-a făcut în jurul ei. Probabil scriau lucruri oribile pentru că în vidioclipul Can't be tamed a adoptat stilul lui Lady Gaga.

| pitikaaaa a răspuns:

Fata e frumusica si are si voce.insa atitudinea ei si felul ei de a fi o fac foarte urata, ii strica toata imagineastraight face...

| Deyutza a răspuns:

Daca doresti sa stii mai multe despre Miley: http://www.starmania.ro/star/miley+cyrus_lol.html
si...parerea mea este ca nu e chiar asa oribila adica pana acum a fost mai ok dar dupa ce a scos albumul asta cu "I Can't Be Tamed" nu mi-a mai placut asa de mult :(( Dar nu inteleg dc o copy pe Gaga?

| traficanta a răspuns:

Mie nu mi se parehappyE chiar draguta big grin

| DiAnne_8069 a răspuns:

Mie imi place Miley. Ziaristii cauta cat mai multe defecte ale vedetelor ca sa scrie si ei ceva in ziare si sa ia bani.Eu cred ca Miley e foarte draguta si in niciun caz oribila...

| anytha13 a răspuns:

Mie nu imi place.park isi da prea multe fite!big grin

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci chiar nu am nimic impotriva ei.
Ea se straduieste sa ajunga cinevawinking
Mie una nu prea imi plac melodiile ei dar nu am nimic impotriva ei si nici a celor care o plac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Dupa parerea mea e talentata. Imi plac melodiile ei.
Doar ca, in ultima vreme s-a schimbat mult.
Si lookul, si muzica. Mai ales ca a terminat filmarile pentru serialul care a facut-o celebra, Hannah Montana.
Ce sa zic, mie-mi place.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e foarte frumoasa e idolul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e parerea mea:imi pare rau ca a terminat filmarile cu hannah montana care ea adus atata succes in viata si nun inteleg de ce s-a schimbat dar cred ca a terminat filmul si s-a schimbat din cauza drogurilor.in cert eu cred ca e foaaaaaarte talentata si parerea mea cred ca e ceeeeeeeeeeeeeeea mai frumoasa fata din lume dar o admir foarte mult si nu vroeam sa se schimbe dar a facut-o si-mi pare tare rau ca a inceput sa se droghieze dar e alegerea eu. dar e o fata grozava

| BuNeLLu a răspuns:

E frumoasa happy si va avea in contuniare un viitor frumos, dar unii oameni nu o plac, eu nu sunt fata sunt baiat dar imi place de ea :X

| yagmur a răspuns:

Stii de ce scrie asa ceva pe siteuri hannah montana nu va mai fi pana cand ea se casatoreste este naspa la 18 ani sa te casatoresti daca ea nu lua decizia aceasta totul era foarte ok asa ca miley sau cum spunem noi Hannah montanah nu va mai fi o vedete de la Halwwod va fi doar o simpla cantareata care a renuntat la cariera ei pentru ce pentru baiatul care ii va lua toti bani? nu Cred asa ceva! ea a spus in public ca nu mai vrea sa mai faca episodul Hannah montana asa ca... nu stiu ce sa zic dar vei vedea nu te supara degeaba pentru o fata care a fost star iar acum va fi o smpla cantareata din cauza baiatului acela pff... mai bine zic pa
sad si nu te supara