| ✿puffa✿ a întrebat:

As vrea sa stiu cum pot face pentru a semna un contract cu o casa de discuri si pe ce studii trebuie sa merg pentru un viitor muzical.Vas ruga sa nu radeti...pentru ca fiecare stie ce vrea si ce poate, sper sa ma puteti ajutahappyMultumesc anticipat.
O aproape uitasem, eu m-am insirat din melodiile lui lady gaga, credeti ca merg pe un drum prea complicat(orice ati zice aici nu voi renunta)? Si cum pot afla daca pot avea un viitor in muzica sau actorie?

Răspuns Câştigător
| Matt_1772 a răspuns:

Lady GaGa s-a apucat la 13 ani de cantat...si uite ce succes arehappyDeci niciodata nu e prea tarziu daca ai talent si iti doresti cu adevarat.Succes!

5 răspunsuri:
| ✿puffa✿ explică:

Deci sa fie clar:
1.nu copiez...ma refeream la faptul ca pot compune mai bine cand ascult melodiile ei
2.ma inspira lady gaga pentru ca imi aduce aminte ca trebuie sa fiu originala
3.nu vreau sa ii fiu sosiestraight face e absurdstraight facestraight face

Răspuns utilizator avertizat
| edward_5557 a răspuns:

Nu conteaza dupa ce te inspiri, atat timp cat te ajuta in ceea ce vrei sa faci. Nu stiu cati ani ai, dar o cariera in muzica se face de mic copil, si daca tie ti-a venit inspiratia odata cu lady gaga, o sa treaca in timp, dar daca nu, iti trebuie voce in primul rand, ureche muzicala, multa ambitie (domeniul muzicii nu e unul usor asa cum multi cred) dar si ceva bani... Pentru inceput scrie versuri (nu consider cantaret pe cel care canta ce scriu altii), cauta un studio de inregistrari pe la tine prin oras si vezi ce va iesi! Mult succes!

| elenaps a răspuns:

Trebuie sa te observe mai intai un compozitor, sa-ti compuna piese (sa te promoveze, ca doar canti piesele lui) si apoi un impresar. e drum lung! Iti spun pentru ca eu sunt cantareata, lucrez la albumul de lansare

| didee a răspuns:

Esti foarte ambitioasa! si da, cred ca mergi pe un viitor mult prea complicat, pentru ca daca devii faimoasa va trebui sa dai concerte si vei fi departe de familie... gaseste-ti ceva mai...real!