Lasa-te de cantat! nu ti-o spun cu rautate, dar te faci de ras. noroc la cantatu in baie!
Dragul meu, nu te mai preface ca ma cunosti ca nu e asa :] nu te mai da asa de lovit in aripa. ti-i s-a spus adevaru. te deranjeaza? atunci imi pare rau sau nu, nu-mi pare :*
bye. :*
Si ti-am demonstrat ca stiu. Se numeste dnb stilul acesta de muzica. si chiar ascult. numai ca mintea ta nu prea isi da seama de asta si arunca cu niste vorbe care chiar nu isi au rostu. daca tu vei avea succes, bravo :] nu ma intereseaza, numai ca eu nu as asculta asa ceva de la tine :] iar ce ai facut tu cu melodia de pe fundal se numeste plagiat. daca ai uitat...
HMM versurile sunt bune dar ar trebui sa mai exersezi la voce sau sa incercii alt ton adica altfeldecat acel totn gros gen BUG Mafia.Mel e chiar misto
Mmmm frumoasa melodia parca o stiu de undeva
Parerea mea despre aceasta melodie este ca eu nu prea ascult acest stil de muzica pentru ca nu il inteleg
Dar pentru cei care ascult acest gen le urez multa bafta la ascultat acest gen de melodiie
Daca am fost de ajutor cu parerea mea despre acest gen de muzica pot primi funda daca nu si cateva puncte?
zenboss întreabă:
RheaLustzig întreabă: