| angelmiki a întrebat:

As vrea si eu daca se poate niste cantareti japonezi sau trupe de cantareti japonezi:d.Au inceput sa imi placa super mult mai ales ca sunt buni rau

Răspuns Câştigător
| さいゆき a răspuns:

In fine daca vrei sunt multe formatii pe care sa le incerci.
Iti pot spune cateva ca de exemplu: 9Goats Blackout,, Acid Black Cherry, Alibi, Ali Project, Anli Pollicino, 葵 from 彩冷える, Ap(r)il, Awoi, AYABIE, Breakerz, Daizystripper, DIO -distraught overlord-, DOG In The Parallel World Orchestra,, Fatima, Galneryus, Guild, Girugamesh, Lolita23q, Luzmelt, Matenrou Opera, Megamasso, Mix Speakers.lnc, Merry, Miyavi, Moi dix Mois, Malice Mizer, Moran, Nega, Plastic Tree, PENICILLIN, Phantasmagoria, Rentrer en Soi, Sadie, SADS, Sid, SuG, the GazettE, UnsarW, Vamps, Versailles Philharmonic Quintet, Velbet, Vistlip, Wakeshima Kanon, X Japan, Zoro, Bump of chicken.

Cam astea sunt in mare cele care imi plac mie cel mai mult.
Incearca cateva dintre ele.
Au melodii foarte bune ^^

5 răspunsuri:
| Timmotey a răspuns:

Mie imi place An cafe poate ii stii sper sa iti placa au o melodie nori nori nori big grin

| Allyţu a răspuns:

Mie imi place decat o trupa in japoneza.Imi place forte mult se numeste ONE OK ROCK. Prima data cand i-am ascltat melodiele nu-mi placeau de los dar acum sunt inebunita dupa ei mai ales ca-s si darguti :X:Xsmug laughing

| simonica57 a răspuns:

Cauta pe net si gasesti sau scrie pe youtube ca acolo am gasit odata si imi plac cum canta
funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2N1; wondergirls

| ღSคภ๔яค a răspuns:

Uite melodia mea preferata.http://www.youtube.com/watch?v=uUurALr_Ckk.
Si mai am una nu stiu daca sti desenele alea Lovely Complex de pe Animax.Imi place melodia cum incep desenele:D^^