Scri pe youtube numele piesei + karaoke, intri pe www.listentoyoutube.com copiezi linkul de la videoclip si il introduci in spatiul liber de pe acel site.si dai "GO" va trebui sa astepti putin si dupa asta iti va aparea un link mai jos cu "Download MP3" atat >:D
Daca nu-ti convine nu citi...
Asta e, daca eu m-am obisnuit sa scriu cu prescurtari s. a. m. d...
N-am ce-ti face
@Zbenguici
Relax...
Nu filolog
Asa...Eu am adaugat la:Asta e, daca eu m-am obisnuit sa scriu cu prescurtari...Am mai adaugat si "s. a. m. d, adica si asa mai departe"
...
Inseamna ca mai era ceva
Altha Ce ai tu cu acest cuvant Nu stiu...
In fine...
Am scris altha si nu alta pentru ca eu asa sunt obisnuita sa scriu
Nu ai venit tu acum "cel mai destept cu romana sub perna" sa te iei de mine ca nu scriu corect si bla-bla-bla ...
Oricum nu cred ca mi-ar fi fost de folos foarte mult raspunsul tau, sincer am gasit si eu ceva karaoke...
Si cum am mai spus... Daca nu-ti convine nu citi.
Ocoleste raspunsurile care te displac
Si nu ti-am votat raspunsurile "stupide", spre mirarea ta...
Eu n-am nimic cu tine...
Un sfat
Nu te mai lua de altii, incearca sa-ti stai in banca ta...
Pa`pa
Mi-aş fi dat interesul, jur că aş fi făcut-o, că mă pricep la căutări online, dar singurul fapt care m-a făcut să renunţ a fost vorba ta plină de duh. Nu de "altha", dar dacă te ajut de data asta am impresia că lumea o ia la vale şi eu o ajut. E aşa de greu să scrii alta corect?
Eu folosesc you tube cand vreau ceva karaoke. adica de exemplu melodia hush hush - pussycat dolls. scriu la search ''hush hush karaoke'' si sigur gasesc ceva. dar cu compusul melodiei...nu am gasit pana acum vreun site...si eu as vrea sa imi compun propria melodie, dar nu cred ca exista vreun site pentru asa ceva
madytza_9596 întreabă:
kyjonopsy întreabă: