anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Asculta careva Bon Jovi? :X:X

Răspuns Câştigător
| justitiarul a răspuns:

laughingEhe s-au dus vremurile cand zanele erau blande si dragalase! Acum sunt misterioase si acide si au gherute ascutite!
@Noname daca te superi n-ai haz deloc raised eyebrows

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Da, normal.
http://www.youtube.com/watch?v=9BMwcO6_HiA&ob=av2e

P.S. Îi mulțumesc anticipat "justitiarului" pentru stupid.

| justitiarul a răspuns (pentru NOname):

Cu mare placere dar inca nu ti l-am "daruit".
La ora la care tu scriai eu dormeam(ca orice om normal; ar trebui sa incerci si tu, somnul ajuta organismul sa functioneze mai bine) si oricat as incerca nu pot tine pasul cu tine(adica sa te stupizez fix cand dai raspunsul).

Nu am tinut numarul voturilor stupid daruite tie(pentru ca nu sunt obsedat de tine)dar uitandu-ma peste voturile mele in 5-6 zile te-am stupizat de 4-5 ori.Mi se pare rezonabil ca la" n"raspunsuri ale tale pe zi sa ai si unul stupid.De ce te oftici?

| NOname a răspuns (pentru justitiarul):

Dragă justi, dacă n-ai fi fost obsedat de mine și nu mi-ai fi citit toate postările, n-ai fi avut cum să dai de răspunsul meu de aici. Și nu e atât de important CĂ votezi (e dreptul tău), cât CE votezi - răspunsuri absolut normale, în care ajut, discut cu alți utilizatori sau recomand o melodie.
Mă simt ușurată că nu faci parte din justiția României. Altfel am fi avut parte de orice, numai de justiție nu.
O zi frumoasă și descărcarea frustrărilor plăcută în continuare!

Draga "blondy"( datorita dragalaseniei cu care ma tratezi m-am simtit obligat sa iti caut un diminutiv dragut tongue ) am un fetis(desi e mult spus) in a-ti citi(uneori)raspunsurile pentru a descoperi ceva inteligent in ele(pentru ca citindu-ti intrebarile m-ai convins de profunzime hypnotized!
Poate ca melodiile recomandate de tine nu-mi sunt pe plac sau le consider stupide, deci automat nu te stupizez pe tine ci melodia respectiva.
Uneori e drept ca ai si raspunsuri mai mult decat stupide(dar cine nu are? )asa ca imi fac datoria de justitiar si te stupizez asa cum meriti.De ce te oftici?
Si mersi ca mi-ai luat sfatul in seama si nu mai recomanzi Zynerit pustimii cu probleme! Uita-te si tu cat de constructiva a fost critica mea! Te-a ajutat sa iti dai seama ca nu esti doctor! Noapte frumoasa si tie si la cat mai multe copy-paste!

| Bogdanux a răspuns:

Yep.

| DeathTheKid a răspuns:

Eu ascult:X sunt trupa mea preferatatongue

| bellaellaella a răspuns:

Da. euuu. si ti-as pune un zambilici, dar cei de pe TPU cred ca am folosit prea multe majuscule...

Întrebări similare