Bine inteles ca ascult... Rap-ul adevarat s. a creat la periferia L. A-ului . Adevaratii canteri de rap sunt Snoop Doggy Dog, The Game, Ice Cube, Emin3m, nu ciumpalacii astia din Romanica cea de toate zilele \\ Welcome to the wild wild west // love USA West Coast *California Vacantion*
Te contrazici de vreo... multe ori.
1. Spike si Guess Who fac rap de calitate.
2. Lil' Wayne si Young Money nu au nicio treaba cu West Coast-ul si Gangsta Rap-ul. Weezy e din sud (stii tu, Dirty South...). In plus, piesele lui Wayne pot fi asemanate cu manelele (intelegi engleza?).
3. Eminem nu poate fi incadrat nici macar la West Coast rap, ce sa zic de Gangsta. Eminem e Eminem
4. Gangsta Rap-ul e rap-ul meu favorit. Negative simple, "grele", care lovesc in plin. Si astept cu nerabdare albumul lui Dr. Dre, Detox. Daca primul single o sa fie lansat anul asta (el zice luna asta, eu zic anul asta ca sa nu fiu dezamagit), inseamna ca pana prin 2011 lanseaza si albumul .
Ma voi il considerati pe Weezy mare artist pentru ca stiti doar piesele alea bunicele ale lui, daca ati auzi restul tampeniilor v-ati schimba parerea...
Sa ne intelegem: Spike si Guess Who au melodii cu mesaj, daca nu esti tu in stare sa il intelegi... problema ta.
A zis cineva "rap din america = manele de la noi". Poate cel comercial, si nu e "=" ci "~" (prinzi diferenta?). Ia asculta tu ceva gen Nas sau Wu Tang.
Radu ia sapa tu putin prin rap-ul romanesc si vezi ce gasesti.
Young Money nu au melodii belea deloc. Chiar si ca artisti comerciali nu sunt prea straluciti. Singurul care are talent de acolo e Drake. Pacat ca nu si-lpoate fructifica acolo. Ma rog, sa vad ce face Kanye cu el...
Nu chiar. Inseamna sa traiesti bine. Nu in mega lux ca cei comerciali. La ei chiar se cumpara albumele, nu ca la noi...
T. I. e bun. Regele sudului Mult peste Wayne de exemplu. Paper Trail a fost unul din cele mai bune albume din 2008.
Da. Ascult rap si H.H de cand ma stiu si da, il urasc pe Puya, e prea comercial pentru bani o sa ajunga sa cante manele ...vai de el. Cel mai mult ascult 50 cent(il ador ) Snoop Dogg Eminem 2pac Lil Wayne Cypress Hill DMX etc.
Da eu mai ascul Lil Wayne
iar pe Eminem il ador.:X
si cat despre rappul romanesc. mdea in Romania nu mai exista rap adevarat decat manele bine fie poate cu exceptii (adica...PAraziti si poate si NAne) in rest nu pot sa zic ca Spike, Guess Who, B. U. G. mafia, fac in totalitate manele... oricum n u rap adevarat ce fac ei. iar despre Puya sa prostit nu mai face rap
Daca tu zici ca ala e rap esti dus sincer! Snoop dogg rap adevarat? Asculta ' In zgomot de masele rupte' a lui Cheloo si trage concluzia.
Rap american= manelele noastre.
Eu ma refeream la toate genurile de rap din america toate imi plac si stiu ce canta lil wayne ce canta snoop dogg eu am enumerat mai multe genuri ca sa va regasiti cei care ascultati printre ele numai ca mie nu imi place ce canta astia in romania in afara de CIA care mai salveaza hip hop restul sunt varza
Dupa parerea unora a nu fi comercial inseamna sa traiesti in canale si sa canti pe strada am toata discografia lil wayne rebirth e unul dintre cele mai bune albume
T. I e ok chiar imi place poate imi lasi id tau de mess sa mai vorbin despre muzi si altele
Dr DRE e un clasic e unul dintre cei mai buni cand spui west coast sau gangsta rap spui Dr DRE
Aham:X:X: il ador pe Lil Wayne, ii ascult melodiile in fiecare zi. Oricum is super talentati toti din Young Money si au niste melodii belea. :X:X:
Omule Puya posibil sa fie manelar... dar scuza`ma...nu accept sa spui asta despre Spike:p
Weezy... Acum s-a dat pe rock. Are talent si aici, insa dupa unele melodii pe care le-am auzit din albumul Rebirth, m-am lasat de ascultat. Si pentru ca nu are voce, sau nu stiu eu ce, ci prin intelesul versurilor.
Daca ala-i rap adevarat atunci esti un cocalar, prietene. Snoop Dog a fost un MC foarte bun, la fel si Eminem, Ice Cube e unul dintre MCii mei preferati in materie de gangsta rap, 2Pac a fost unul dintre cei mai influenti rapperi, desi multi il prefera pe Frank White(cunoscatorii stiu la cine ma refer), D. M. X.=mhhh... Dr. Dre e varza ca MC, dar e unul dintre cei mai buni producatori. Lil Wayne si compania sunt de ****. Prefer Big L, Big Pun, Gangstarr, Kool G Rap, R. A. The Rugged Man(cel mai bun MC care a existat), Vinnie Paz, Jus Allah etc. Probabil nici n-ai auzit de ei, pentru ca nu-s "adevarati" ca ai tai.
Eu ascult si RESPECT! Cei mai tari 2PAC, Young Maylay, WC, 50Cent si altii!
La noi nu stiu astia sa faca Hip-Hop adevarat! Apropo eu studiez muzica si m-as face rapper, dar sa plec in U.S.A. ca aici nu am sanse.Respect GANGSTA RAP!
Radu nu judeca oameni care asculta manele asa le place mie una nu imi plac dar nu ii cert pe cei care asculta.