| laryssa93 a întrebat:

Ascultati manele?

eu recunosc ca asc cateodata cand sunt deprimata, sau imi vine un chef de baut(glumesclaughing )

eu asc house, hip hop, clubing, rap si noah fie manele cateodata tongue

21 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Buna! Nu ascult, dar daca ma aflu la o petrecere, aici ascultandu-se manele, evident ca nu am cum sa impun celuilalt sa schimbe, deoarece gusturile nu se discut, fiecare e liber sa asculte ce vrea. Pa, pa!

| daniDeeDee a răspuns:

"Aproape de inima ta" imi place foarte tare, doar atat!

happy happy

| Katiee^^ a răspuns:

@pusha: ce au manelarii raised eyebrows? Nu poti judeca o persoana dupa muzica pe care o asculta straight face... De EX. sunt unii care asculta rapp ( am dat un exemplu happy )si fac de 1000 de ori mai urat ca ei thinking Sa nu se inteleaga ca ascult manele laughing))...

| User a răspuns:

Doar cand is beat mucilaughing atunci ma rup pe manelelaughing

| deejayra a răspuns:

Va rog frumos sa nu mai aduce-ti atatea jigniri culturii muzicale clasificand maneaua RRomaneasca drept muzica.Intr-adevar exista un gen de muzica numit manea(cantec de dragoste de origine orientala), dar nu inteleg cine a venit cu acesta aberatie cum ca urletele de foame ale rromilor intra in categoria genului manele.Asculta-ti Dragana Mirkovic si Nicolae Guta-Sunt tare, si face-ti diferenta.

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

Eu nu ascult...pfoaii...m-au inebunit colegele cu atatea manelestraight face
unele sunt chiar dragute... da' nu asc.doar la party cu manelistiilaughingma amuz si eu pe-acolo d unele manele...sa fim seriosi unele sunt chiar aiurealaughing adica mie asa imi sunabig grin

| iri a răspuns:

Ascult cateodata si manele. Inainte ascultam f mult. Acum m-am cam plictisit de ele, dar cateodata mi se face dor de "Guta & compania" si mai ascult si asa ceva.
P. S. in legatura cu muzica, cel mai mult pot uri oamenii care asculta acest gen de muzica, dar nu recunosc. Asta ma enerveaza enorm. Ma rog... e un post radio de manelisti si aveau un motto la un moment dat: "Multi asculta, putini recunosc." Cam asa e...

| usernamealy a răspuns:

Nu ascult manele. dar daca merg la o petrecere si sarbatoritu pune o manea nu ii dau in caplaughing imi plac mai mult alea lu guta:-pe

| Ana a răspuns:

Si eu asc manele big grin si house, fara nr. fara nr. fara nr. fara nr. fara nr. etc laughing

| Criiss16 a răspuns:

Eu sincer nu ascult manele pentru că nu îmi plac, dar nu am nimic impotrivă cu cei care ascultă genu ăsta de muzică. Fiecare cu gusturile lui, nu?happy

| OnWeed a răspuns:

Mie nu imi plac deloc manelele, dar daca ma duc la o petrecere ceva si se baga manele bineinteles ca nu o sa comentez din politete, eu ascult mai mult muzica straina sau cel putin cantata in engleza sau alte limbi, nu prea imi place cea romaneasca happy

| nosferatu a răspuns:

Buna larisa dar ce inseamna manele poate imi zici si mie.

| alexxaz a răspuns:

Sincer? Doar pe la nunti, petrecerim aniversari, dar daca sunt in casa si vreau sa ma relaxez sau doar sa ascult muzica, in nici un caz nu manele!

| Fifylici a răspuns:

Mai bine recunoasteti ca toti asculati manele nu va mai ascundeti atata
eu re cunosc sincer de buna voie si nesilita de nimeni ascult manele

| putzulica a răspuns:

Pai sa va zic. la o petrecere nu lipseste o manea 2. dar nu dinalea. handicapate. care zice ala sa maora dusmani mei. ci. ceva rimat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu ascult manele, dar asta nu inseamna ca nu`i suport pe cei care ascultahappy. N`am nimic cu manele, doar ca nu ma regasesc deloc in ele, singura muzica,[,] care seamana cu manele si pe care o ascult este muzica sarbeasca(sunt sarboaica si nahhee hee ), in rest doar house!love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nici in coma alcoolica nu ascult manele (sau ma rog, in acea stare cred ca n-as mai putea protesta). Daca nimeresc un taximetrist obsedat il rog respectuos sa pastram tacerea. Aviz si celor care ma intoxica din noiembrie cu colinde.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer. nu ascult manele. da asta nu inseamna ca am ceva cu ele sau daca pune cineva ma dau cu capu de pereti si fuglaughing am ce am cu manelarii. genu lor de a fii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu ascult manele, vecinii mei nu asculta manele. Sper ca toti cei care asculta manele sa le asculte doar in surdina. Civilizat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ascultt de ce nu?

| ariana_5123 a răspuns:

Buna. Eu ascult si manele si nu numai cand sunt deprimata.