Buna! Nu ascult, dar daca ma aflu la o petrecere, aici ascultandu-se manele, evident ca nu am cum sa impun celuilalt sa schimbe, deoarece gusturile nu se discut, fiecare e liber sa asculte ce vrea. Pa, pa!
@pusha: ce au manelarii ? Nu poti judeca o persoana dupa muzica pe care o asculta ... De EX. sunt unii care asculta rapp ( am dat un exemplu )si fac de 1000 de ori mai urat ca ei Sa nu se inteleaga ca ascult manele ))...
Va rog frumos sa nu mai aduce-ti atatea jigniri culturii muzicale clasificand maneaua RRomaneasca drept muzica.Intr-adevar exista un gen de muzica numit manea(cantec de dragoste de origine orientala), dar nu inteleg cine a venit cu acesta aberatie cum ca urletele de foame ale rromilor intra in categoria genului manele.Asculta-ti Dragana Mirkovic si Nicolae Guta-Sunt tare, si face-ti diferenta.
Eu nu ascult...pfoaii...m-au inebunit colegele cu atatea manele
unele sunt chiar dragute... da' nu asc.doar la party cu manelistiima amuz si eu pe-acolo d unele manele...sa fim seriosi unele sunt chiar aiurea adica mie asa imi suna
Ascult cateodata si manele. Inainte ascultam f mult. Acum m-am cam plictisit de ele, dar cateodata mi se face dor de "Guta & compania" si mai ascult si asa ceva.
P. S. in legatura cu muzica, cel mai mult pot uri oamenii care asculta acest gen de muzica, dar nu recunosc. Asta ma enerveaza enorm. Ma rog... e un post radio de manelisti si aveau un motto la un moment dat: "Multi asculta, putini recunosc." Cam asa e...
Nu ascult manele. dar daca merg la o petrecere si sarbatoritu pune o manea nu ii dau in cap imi plac mai mult alea lu guta:-pe
Eu sincer nu ascult manele pentru că nu îmi plac, dar nu am nimic impotrivă cu cei care ascultă genu ăsta de muzică. Fiecare cu gusturile lui, nu?
Mie nu imi plac deloc manelele, dar daca ma duc la o petrecere ceva si se baga manele bineinteles ca nu o sa comentez din politete, eu ascult mai mult muzica straina sau cel putin cantata in engleza sau alte limbi, nu prea imi place cea romaneasca
Sincer? Doar pe la nunti, petrecerim aniversari, dar daca sunt in casa si vreau sa ma relaxez sau doar sa ascult muzica, in nici un caz nu manele!
Mai bine recunoasteti ca toti asculati manele nu va mai ascundeti atata
eu re cunosc sincer de buna voie si nesilita de nimeni ascult manele
Pai sa va zic. la o petrecere nu lipseste o manea 2. dar nu dinalea. handicapate. care zice ala sa maora dusmani mei. ci. ceva rimat!
DMAlexa întreabă: