Da mariutza, ascult, gust aproape orice gen, bineinteles daca e calitate. tot ce se poate ascult de la folclor, manele, psychedelic trance, muzica clasica, cafe concert, hip hop underground, trance, minimal, groove, dub step... am o cultura muzicala destul de solida pot spune ca muzica e viata mea.
Manelele de fapt s`au nascut din muzica lautareasca, in bucuresti apoi de`alungul timpului au prins mai multe influente din muzca turceasca, bulgareasca, arabeasca diferite ritmuri. gen samba au prins influente din Jazz & etc e o muzica frumoasa & complexa, care imi place si care nu o intelege toata lumea. bineinteles la capitolu' "versuri" multe melodii sunt aiurea bineinteles asta difera de la artist la artist
Eu recunosc ca in anumite situatii(chefuri, nunti, petreceri etc.) manelele sunt binevenite... dar ijn rest recunosc ca ascult manele, dar foarte rar si doar melodiile care imi plac cu adevarat...nu sunt neaparat un manelist si nici nu urmaresc sa vad daca a mai scos Guta vreo piesa noua..."Doamne fereste"