Parerile exista ca sa fie exprimate, deci fiecare de aici ar trebui sa-si exprime parerea in mod liber.
Lasa-i pe handicapatii aia sa comenteze cat vor. Atata timp cat ni se cere parerea, de ce sa o pastram pentru noi?
De-aia prefer eu sa nu ma consider parte a niciunui grup pe TPU. "Obositii" sunt obsedati si fara creier, iar rockerii se cearta incontinuu pe care trupa e mai buna. Cui ii pasa, oameni buni? Ascultati ce va place, construiti-va opinii si gata.
Oricum,Cristi nu avea nicio legătură cu întrebarea asta.
Ne certăm asupra trupelor deoarece tindem să mergem spre calitate, nu ne axăm mereu doar pe un lucru.
Si ce rezolvati certandu-va? Nu demonstrati decat ca aveti fumuri in cap. Nu ai sange albastru daca asculti anumite trupe. Fiecare asculta ce-l atrage.
Așa e, orice am face tot sânge roșu aveam, sau negru, depinde cum ești...
BĂI ȘTIȚI CE-O FĂCUT UNA? O luat bietul copil și l-o aruncat în șanț, mă, să-l mănânce câinii! Pă' asta-i veața, mă? Micuțul de el, mă...
Băi... sincer, eu chiar nu dau un ban pe ce cred ei, şi pe cum se simt ei.
Cât despre Minculescu, am postat cu ceva timp în urmă un articol cam nasol la adresa lui. A afirmat că ar face o colabrare cu Inna, ce naiba?!
Uite,una dintre specimene:
http://www.tpu.ro/......rante-dar/
Ohh...m-am plictisit de astia care se tot simt jigniti, are rost sa mai explici si sa te implici intr-o asemenea discutie?
Ohh..siiii..Minculescu suge.
Îţi dai seama cine eşti de zici că Minculescu suge, puţin îmi pasă.O să spun şi eu ca obosiţii, când vei realiza la fel de multe în viaţă ca Cristi, atunci să comentezi.
Daca nu te superi, imi poti spune ce a realizat Minculescu?
Imi dau seama ca exista destul de multa munca pentru a fura anumite piese...dar, in fine.
A reusit sa ofere Romaniei una dintre cele mai mediocre trupe de rock, asta dupa ce o trecut comunismul, ca inainte...cand nu aveam nimic, sunt sigur ca nu facea nimeni mofturi.
Ok,măcar puţin respect pentru un om cu mult mai în vârstă ca tine şi prefer să-mi păstrez părerile despre ce a realizat Cristi(♥♥♥).
Nu mi-a plăcut niciodată cum mârâie.Şi Iris mi se pare o trupă mediocră.
Uite aici cum violează una din melodiile trupei mele preferate:
https://www.youtube.com/watch?v=nWr51bbDvfE
"Imi lipseste Romania, dar nu am ce face. Am plecat la 53 de ani de unde voi ati preferat sa ramaneti si nu ma mai intorc niciodata"
spuse Minculescu.
Crezi că-mi pasă?
M-am abţinut prea mult de la comentarii, dar tipa asta se crede prea bună pentru orice, pentru Iris, pentru GNR, pentru Nirvana.Nu spun că nu are dreptul să-şi aleagă propriile trupe, dar ea e genul ăla de rocker (cum am mai spus) fiţos şi cu băşini în cap.
Şi dacă a cântat cu Puya care e treaba? A fost o strategie de marketing.
N-n-nici mie nu-mi p-p-place Iris...
Nu e nevoie sa te abtii de la comentarii. Simti nevoia sa arunci cu pietre in cei care te enerveaza, arunca.
Nu-mi pasă.
Cu puya pekinezu'? inseamna ca n-are pic de respect de sine...
Mie pur şi simplu nu-mi plac voceile lui Cobain, Rose şi Minculescu.Rose uneori e acceptabil.
Nu mă cred prea bună pentru orice, ţi-ai făcut părere proasăt despre mine.Da mi se pare normal să selectez doar ce-mi place.
Şi nu-s genu ăla de rocker cu figuri, nici măcar nu-s rocker.
Oricum, poţi să crezi ce vrei, nu-mi pasă.Eu nu merg pe principiul că dacă eşti rocker asculţi orice melodie rock ţi se pune pe tavă.
Nu păstrăm nimic pentru noi, spunem ce credem.
Şi îl voi considera până la moarte pe Cristi idolul meu.
Nu ai văzut că unii care întreabă ceva de genul "Ce părere ai despre?" şi după ce îţi spuni părerea spune "Nu ţi-am cerut părerea ţie." Mă rog, nu mai găsesc întrebarea aia idioată ca să ţi-o arăt.
Aaa, da, ştiu genul ăla de oameni. Păi ce o să facem? Ne băgăm, pentru că avem dreptul. Suntem pe TPU şi ei au cerut păreri, nu?
Da,aşa e.
M-am saturat de acesti tristi.Multumesc ca ne-ai dat link-ul, acum pot sa imi scot in evidenta talentul de "hater".
Am vazut multi ca ei.Asculta rock, pe bune? O intrebi de Deep Purple si va zice ca nu stie despre ce e vorba.
Imi vine sa rad.Prostia e la putere.
Hey,nu vă mai certați,adevăratul război e contra,,obosiților,, care ni se opun, nu între noi, hai să-i călcăm mai întâi pe ei, apoi ne certăm între noi, ok?
Ii doar o discutie contradictorie, nu se cearta nimeni.
Serios?,lăsați discuțiile contradictorii pentru anul viitor, acum e timpul să-i ucidem pe,, obosiți,,.
Nu suport rockerii fiţoşi şi cu băşini în cap, l-o făcut mă-sa rocker.
Tu primul, am lucruri mai importante de facut decat sa incerc sa schimb mentalitati sau sa fac misto de niste "obositi".
De fapt, ce vrei sa zici prin "sa-i ucidem"?
Să-i facem să tacă odată și să nu mai judece ca să pară,, cool,, de când e lumea e la modă să critici și să pari deștept dacă faci asta...
Nu se poate inca, omul mai are de evoluat pana sa ajunga la un astfel de nivel.
Nu-s in stare sa observe cacatul din jurul lor si tu vrei sa le iei preconceptiile?
Atunci îi ucidem la propriu.
Ma, intr-un fel is de parere sa-i lasam i pace. De exemplu justin bieber ala, toti il injura si chestii, mie nu-mi pasa de el, nu exista pentru mine. Imi imaginez cum se simte aia de-a pus intrebarea. Faza e ca toti care asculta muzica de la radio si toate alea, ni le baga si noua pe gat. Si deci din start actionam si noi. In fine, am zis in cazul meu. Ma doare-n **** de ei.
Nu ştiu ce să zic.Da, îmi dau seama cum se simt..de fapt se simt cum ar fi trebuit să mă simt eu acum când a spus Rocknbeer că Minculescu suge.
. 'Hateri'.
Fiecare om care nu asculta rock, considera ca acest gen de muzica si ascultatorii acesteia sunt niste ipocriti "__ Tipa e pe langa viata Keep calm, ca rock-ul\metal-ul mereu va trai indifferent ce spun niste manelisti :*